BÆREDYGTIGT, EVENTS

Recycled PET: Bæredygtige keyhangers og armbånd lavet af plastikflasker

Bæredygtige keyhangers og bæredygtige festivalarmbånd lavet af genbrugte plastikflasker (recycled PET eller rPET) bliver mere og mere populært blandt kunderne hos Ikast Etiket.

“Kvaliteten på alle vores bæredygtige produkter er rigtig høj. Kunderne får et rigtigt flot produkt uanset om de vælge materiale af genbrugsflasker, Bambus eller økologisk bomuld, der samtidig sender et vigtigt signal om at virksomheden har valgt et produkt, hvor man sparer på jordens ressourcer. Samtidig får vi genanvendt plastikflasker, som der er rigeligt af”, fortæller Vera Bjørt fra Ikast Etiket.

Ligesom vores øvrige keyhangers og festivalarmbånd har kunderne mulighed for at tilpasse designet på de miljøvenlige keyhangers. Designet bliver trykt på de bæredygtige keyhangers og armbånd. Det giver kunderne mulighed for at få et detaljeret design på deres bånd.

Vores recycled PET er blødt og i en lækker kvalitet, så det er rart at have om halsen eller om håndleddet.

Herunder kan du se et eksempel på armbånd i rPET, der er lavet som grosgrain, der giver en rillet overflade. Her er båndet trykt med sublimationstryk, som giver mange muligheder for at trykke mønstre og farverige motiver skarpt og pænt. Sublimationstryk er også en fordel, hvis I har et detaljeret logo, som I gerne vil vise på jeres armbånd.

Flere kunder vælger også at påsætte et “recycled logo” på deres armbånd og keyhangers for at understrege overfor deres kunder og brugere at de har taget stilling og valgt et produkt i recycled PET.

Lukninger og sikkerhed

Ligesom med designet har du som kunde også mulighed for at vælge forskellige lukninger. Én mulighed er lukninger lavet af bambus. Lukningerne i bambus er lavet af 50% mindre plastik end vores standardlukninger.

Armbåndene er selvfølgelig i samme høje kvalitet som vores standardarmbånd, så gæsterne skal klippe armbåndet af, for at tage det af.

Hvad er recycled PET?

Selve båndet på de bæredygtige keyhangers og armbånd er lavet af genbrugs PET (Polyethylene). Det er kort sagt tekstil, der er fremstillet af genbrugte plastikflasker.

Læs mere om recycled PET.

Andre bæredygtige løsninger

Er du på udkig efter andre bæredygtige løsninger til din virksomhed? Så tag et kig på vores keyhangers i bambus, bomuld eller kork. Vores armbånd fås også i en række bæredygtige varianter. Er du ikke så vild med plastmateriale, som rPET er der mange andre alternativer i naturlige materialer. Vælg fx et festivalarmbånd i hør. Hør er et gammelt materiale, som er yderst slidstærkt og svedabsorberende. I modsætning til bomuld, kræver hør slet ikke samme mængde vand, når planten dyrkes. Hør har heller ikke brug for pesticider og er i det hele taget meget modstandsdygtigt. Alternativt kan du tage et kig på vores armbånd i bambus. Fordelen ved bambus, er ligesom hør, at det ikke kræver en masse kunstvanding. Planten er meget standhaftig og hårdfør overfor både tørke og oversvømmelser.

Du kan se hele udvalget af bæredygtige og mijøvenlige produkter her hos Ikast Etiket. Har du ønsker eller andre forespørgsler, så kontakt os endelig på mail eller telefon 9715 5312.

Har du læst vores artikel om Heartland, der vælger bæredygtige materialer ned til mindste detalje?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.