EVENTS, SIKKERHED

Derfor skal du vælge RFID teknologi til din festival! Få alle fordelene her

Hvad er RFID teknolgi?

Hvad er RFID teknologi? RFID er en forkortelse for Radio Frequency Identification. Selvom du måske ikke synes du kender RFID, så bruger du det garanteret allerede. Det er nemlig RFID-teknologi, der gemmer sig i dit Dankort, når du betaler dine dagligvarer ved blot at føre Dankortet henover betalingsautomaten – som også kan kaldes en RFID reader. Eller når du låser en dør op med dit adgangskort.

Fordelene ved at bruge RFID-armbånd på din festival

RFID-armbånd bliver mere og mere udbredt blandt festivaler og events og det er der en god grund til. Det giver en bedre oplevelse for gæsterne og du får som arrangør øget effektivitet.

Sikkerheden øges: Når gæsterne skal ind (og evt. ud) af festivalområdet er det hurtigt at bruge en rfid scanner til at aflæse deres armbånd, hvorpå der er fastgjort eller indsyet en rfid chip. Det giver dig samtidig sikkerhed for at deres billet er gyldig og det gør det sværere at snyde med entreen.

Du har også mulighed for at udelukke forskellige armbånd / chip nummer for adgang forskellige steder.

Hurtigere betaling: Det RFID tag, der sidder på armbåndet kan også bruges til betaling. I stedet for kontanter kan dine gæster knytte deres kreditkort til chippen eller forudindbetale et fast beløb på chippen. Det giver meget hurtigere betjening ved barer, spisesteder osv. Kunderne skal ikke lede efter betalingskort, fordi de har deres rfid tags om håndleddet hele tiden. Samtidig skal de bare føre rfid chippen henover rfid læseren uden at taste kode eller lignende.

Kortere køer og øget effektivitet: Når betalingen går hurtigere, betyder det også kortere køer – og potentielt set øget omsætning. En medarbejder kan betjene flere kunder i timen og jeres effektivitet øges derfor også.

Integration med SoMe: Dine gæster har mulighed for at integrere deres profiler på SoMe og på denne måde fortælle deres venner og bekendte om dit arrangement.

Hvad kræver det at få RFID teknologi på min festival?

Inden du køber armbånd med RFID, skal du selvfølgelig have et system af rfid readers. Hos Ikast Etiket sælger vi ikke din RFID scanner eller software, men vi kan henvise dig til forhandlere, der kan hjælpe dig med systemet.

RFID chip pris: Prisen på festivalarmbånd med RFID tags afhænger af hvilken type af armbånd du vælger. Du kan fx vælge det klassiske vævede festivalarmbånd med RFID, men du kan også vælge digitaltrykte RFID-armbånd og bæredygtige RFID-armbånd. Derudover skal du vælge om du ønsker en chip i en blød lomme af PVC eller en hård plastchip – eller måske en rfid chip, der er indvævet i armbåndet. Se hele vores udvalg af RFID tags og armbånd.

Se også vores blogindlæg om armbånd med stregkoder og QR-koder.

One thought on “Derfor skal du vælge RFID teknologi til din festival! Få alle fordelene her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.