BORDPYNT, KONFIRMATION

Lav personlige invitationer til din næste fest

Personlige invitationer med unikke klistermærker. Skal du holde fest – og har du brug for inspiration? Så kig med her. Vi har samlet forskellige ideer til hvordan du kan designe klistermærker til invitationer, bordkort, goodiebags, sange osv til din næste fest.

Vi har samlet inspiration til bryllup, konfirmation og barnedåb. Men lad dig endelig inspirere af ideerne – du kan med garanti også bruge dem til andre typer af fester – og har du en god idé- Så del den endelig med os.

Bryllup

Personlige invitationer med transparente klistermærker

De flotte gennemsigtige klistermærker er konturskårede klistermærker, der har facon som et hjerte. Her er de brugt til at sætte udenpå kuverten til en “save-the-date”. En save-the-date kan også kaldes “sæt X i kalenderen”.

Flotte goodiebags med klistermærker

Gæster elsker goodiebags – og nysgerrigheden bliver hurtigt vakt, når goodiebag’en har en flot indpakning.
Du kan nemt efterligne dette design. Skabelonen ligger på hjemmesiden, så du skal bare selv skrive tekst og vælge font og farve.

TIP: Brug det samme klistermærke-design på bordkort, invitationer, goodiebags etc. Det er nemt at lave samme design i forskellige størrelser, så du kan bruge klistermærkerne på forskellige ting.

Konfirmation

Meget personlige invitationer med billede af festens midtpunkt

De mest personlige invitationer, må næsten være invitationerne, med et billede af festens midtpunkt(er). Vælg den avancerede designer og upload dit eget billede. Du bestemmer selv om du vil have tekst på klistermærket og hvor det skal stå.

Nemt design. Bare brug skabelonen og skriv din egen tekst.

Det er nemt at tilpasse dine klistermærker til festens farvetema. Den grønne tekst på klistermærket giver en flot helhed, når det bliver klistret på den grønne invitation.

Barnedåb/navngivningsfest

Klistermærker med Peter Plys på invitationen

Til en barnedåb eller navngivningsfest er det oplagt at vælge et design, der passer til de helt små. Hvis du ikke er så vild med kraftige farver, så vælg et design i neutrale farver, som på klistermærket med Peter Plys. Find de mange Disney-designs her.

Flotte invitationer med Bamses Billedbog

Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor du sætter klistermærket. Brug det til at lukke kuverten, som pynt på forsiden eller inde i invitationen. Udover figurerne fra Bamses Billedbog, kan du også finde de sjove figurer fra Kaj & Andrea.

Få mere inspiration til din fest på Pinterest eller se vores indlæg om ideer til konfirmationsfesten (nonfirmationsfesten).

One thought on “Lav personlige invitationer til din næste fest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.