DEKORATION, KONFIRMATION

6 ideer til at gøre konfirmations- eller nonfirmationsfesten personlig

Skal du holde konfirmation eller nonfirmation i år? Så kender du garanteret følelsen af gerne at ville finde på noget sjovt og anderledes og som festens midtpunkt også synes passer til festen. Vi har samlet 6 ideer til konfirmationen herunder.

Herunder har vi samlet inspiration til quizzerslikbod og sjove billeder

Lav en quiz om konfirmanden 

Forbered 10-20 forskellige spørgsmål om festens midtpunkt, som tager udgangspunkt i konfirmandens liv. Tag gerne udgangspunkt i nogle historier, hvor nogle af gæsterne også var med.

Brug fx Kahoot, som er et gratis onlineprogram til at sætte spørgsmålene ind i. Gæsterne skal bruge deres telefon til at svare på spørgsmålene – og det gælder om at være hurtigst på aftrækkeren.

Få gæsterne til at tage billeder

Få dine gæster til at tage billeder til konfirmationsfesten

Alle har efterhånden en smartphone med et godt kamera i lommen. Få gæsterne til at hjælpe med at tage billeder af festen. Upload billederne til en app, som fx wedbox. Gæsterne skal bare logge ind med en kode og så bliver alle billederne samlet et sted. 

Husk at lave små kort eller klistermærker med koden til app’en, så gæsterne nemt ved, hvor de skal uploade billederne til.

Lav en konkurrence og udlod præmier for det bedste billede af konfirmanden, det bedste billede af bedstemor, det mest tossede billede, bedste selfie osv.

30 konturskårede klistermærker i målene 50x50mm koster kr 114,89

Slikposer eller slikbutik

Sjov ide til konfirmation: Slikposer med billede af konfirmanden

Lav slikposer med k/nonfirmandens yndlingsslik og sæt et klistermærke med et billede på slikposen af festens midtpunkt. I kan også lave en slikbod, hvor gæsterne selv skal blande slikket. Måske en lillesøster eller fætter vil passe boden – så har de en hyggelig opgave. 50 runde klistermærker i ø30mm koster 119,-

Lav små konkurrencer og lege

Ide til konfirmationen: papirarmbånd

Inddel gæsterne i hold allerede når festen starter. I løbet af dagen laver du små opgaver og quizzer hvor holdene skal dyste mod hinanden. Sørg for at hver opgave ikke tager mere end 5-7 minutter.

Husk konkurrencer, hvor både børn og voksne kan være med – og dyst i noget som k/nonfirmanden synes er sjovt. Du kan finde masser af inspiration til konkurrencer og lege online.

Når du inddeler gæsterne i hold kan du bruge papirarmbånd i forskellige farver, så hvert hold har sin egen farve. Du kan sagtens bestille armbånd med tryk i forskellige farver, det skal bare være deleligt med 10 og du skal huske at skrive i kommentarfeltet, hvilke farver, du ønsker.

50 armbånd koster kr. 209,- og du kan bestille fra kun 10 stk.

Isbod

Er k/nonfirmanden vild med is? Så lav isbod til dessert. Køb eller lav masser af forskellige slags is og lad gæsterne selv vælge is, sovs og pynt. Køb papbægre og sæt jeres eget præg på bægrene med et personligt klistermærke fx med et billede af konfirmanden.

30 konturskårede klistermærker i målene 50x50mm koster kr 114,89

Et sødt minde

Siliekonearmbånd Mathildes konfirmation

Silikonearmbånd er så fine, hvis man gerne vil give gæsterne et hyggeligt minde om festen. Armbåndene kan snoes om en serviet eller sættes på et glas, så de indgår i bordpynten indtil gæsterne tager dem med sig hjem.

30 silikonearmbånd med tryk koster kr. 1525,-

One thought on “6 ideer til at gøre konfirmations- eller nonfirmationsfesten personlig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.