personlige stropper til håndklæder og karklude
DIY

Personlige stropper til håndklæder, viskestykker og karklude

Hanke eller stropper på håndklæder, viskestykker og karklude er måske ikke noget man tænker særligt meget over. Indtil den dag de mangler! Uden stroppen på håndklædet og man står og bakser med at hænge det op over knagen.

Uanset om du skal erstatte en ødelagt strop eller om du skal sy en strop på et nyt håndklæde eller en ny karklud er personlige stropper bare lidt sjovere.

Personlige stropper til håndklæder og karklude med forskellige tekster. Her Handmade og Happiness.

En sjov måde at lave sine egne personlige stropper er ved at bruge navnebånd. Navnebånd er egentligt bare vævede bånd med tekst. Der er ingen, der siger, at der skal stå navn på dem. Når du bestiller navnebånd bestemmer du teksten, som går igen og igen på båndet. Du bestemmer selv hvor der skal klippes og derfor kan du sagtens bruge navnebåndene som stropper.

Ideer til personlige tekster

  • Noget med navne: Fx “Annes karklude”; “Made by Anne”; “Tilhører Anne & Peter”; “Sommerhuset Perlen”;
  • Som gave: “Hr & Fru”; “Dåbsbarnet”, “40, flot og festlig”
  • Noget om håndarbejde: “Selvgjort er velgjort”; “Lykken er hjemmestrikket”; “Homemade”; “Made with Love”
  • Brug stroppen praktisk (gerne med et glimt i øjet): “Kun til køkken”; “Vask mig på 60 grader”, “Kun til hoved”; “Kun til hale”; “Skift mig dagligt”; “Hvornår er jeg sidst blevet vasket?”

TIPS

Om navnebånd: Vil du gerne undgå, at der er en lille markering af hvor du skal klippe, så vælg gavebånd i stedet, når du bestiller dine stroppe-bånd. Det er samme bånd, men uden den lille markering mellem hver “tekstbid”.

Om farver: Du kan vælge mellem mange forskellige farvekombinationer, når du bestiller navnebånd til stropper. Kan du ikke beslutte dig, så vælg en “blandet-pakke”, så får du forskellige faver.

Om karkluden: Bakterier trives godt i sammenkrøllede klude. Det er derfor også godt for hygiejnen, når du hænger kluden op. Læs her hvor tit du bør skifte karkluden.

Hav dit eget håndklæde: Hygiejne er endnu vigtigere i disse tider end før. I har garanteret hver sit badehåndklæde derhjemme, men har I også et personligt håndklæde til at tørre hænder i? Med en strop med navn på, er det nemt at lave personlige håndklæder. Du kan også lave en strop til gæstehåndklædet.

De fine navnebånd er også helt perfekte til at sætte på fx huer, beanies mm.

3 thoughts on “Personlige stropper til håndklæder, viskestykker og karklude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.