BORDPYNT, DEKORATION, STUDENT

Inspiration til studentergilde – 4 nemme ideer

Et studentergilde er altid hyggeligt og fyldt med glæde og latter. Det er en fest, der bliver husket i mange år, og derfor indbyder til at være noget helt specielt. Vi har samlet 4 ideer til at gøre studenterfesten til noget særligt.

BORDDÆKNING
Personligt gavebånd med din egen tekst kan bruges på mange måder i borddækningen. Her har vi brugt det rundt om servietten, og som en del af et bordkort. Du kan også lige ane hvordan det bliver brugt rundt om et lys. Vi har bare sat et stykke karton om lyset og så bundet båndet på. Det er en god idé at sætte et stykke dobbeltklæbende tape under båndet, så det bliver siddende.
Borddækning til studentergilde

INDPAKNING
Intet studentergilde uden gaver. Mange studenter ønsker sig penge eller måske smykker, og det er ikke altid så festligt at pakke ind. Derfor er det oplagt med flotte æsker, som man kan købe billigt mange steder – og med et flot bånd omkring, har du pludselig en rigtig flot gave. Hvis du vil gå all in, så lav dit eget klistermærke og sæt på, så båndet bliver på sin plads.
Indpakning til studenten

PERSONLIGE KORT
Personlige kort vækker altid glæde hos modtageren.

SÅDAN GØR DU: Jeg har brugt et kort uden tryk og så har jeg foldet det på ny, ved at åbne kortet og folde de to kanter ind mod midten. Inde i kortet har jeg sat et stykke karton med bånd om. Jeg har brugt dobbeltklæbende tape til at holde båndet på plads.
Kort til student

PERSONLIGE CHOKOLADER
Her har vi pyntet et par Kinder Maxi med festklistermærker. Det er supernemt og så pynter det virkelig flot på bordet.
Chokolade til studenten

Godt at vide
Det røde bånd er 10 mm med bundfarven vinrød 806 og tekstfarven er hvid W. Jeg har brugt skifttypen 6M. Det hvide bånd er 14 mm med bundfarven hvid W og tekstfarven Blå B og skrifttypen 103. Design dine egne gavebånd.

Få inspiration til en god og personlig studentergave.

One thought on “Inspiration til studentergilde – 4 nemme ideer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.