FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

4 tips: Sådan pakker du rigtigt, når dit barn skal på lejr, koloni eller udflugt

Når sommerferien står for døren betyder det højsæson for sommerlejre, fodboldskoler og feriekolonier.

TRE ting er sikkert: Glemmekassen bliver allerede fodret den første dag. Der er altid én, der ikke kan finde sit regntøj. Sidst på ugen er der en bunke af lyserøde eller blå underbukser uden ejer og som ingen vil kendes ved. Et godt udgangspunkt for en god lejr er en velpakket taske, der indeholder det barnet har brug for og ikke en masse unødvendige ting.

  1. Pak tasken sammen med dit barn. Så ved dit barn altid hvad der er i tasken. Det er sjældent at forældre glemmer en varm bluse i tasken. Men desværre pakker mange forældre tasken, uden at børnene ved, hvad der er pakket. Når sønnike så mangler en varm bluse, kigger han hurtigt i tasken, og hvis han ikke finder blusen med det samme, opgiver han og konstaterer, at han ikke har den varme bluse med. Husk også at lade barnet være med til beslutte, hvad der skal pakkes, så det der er i tasken også er noget barnet har lyst til at have på.
  2. Pak kun det nødvendige – så kan barnet også selv bære tasken. Det er ærgerligt at miste et par nye sko eller få ødelagt en spillekonsol. Husk at sortere de ting fra, som barnet ikke har brug for. Når I pakker, så tænk på hvad børnene skal lave og hvilket udstyr der er brug for. Hvis I har fået en pakkeliste, så gennemgå den.
  3. Pak det vigtigste øverst – gør det nemt at finde regnjakken og madpakken. Tænk over hvad barnet skal bruge først? Er der mulighed for regn, så læg regntøjet øverst i tasken sammen med madpakken og drikkedunken. Put også gerne underbukser og sokker i sin egen lille taske eller pose, så det er nemt at find
  4. Husk at sætte navn i alle de ting, som dit barn har med på tur – også underbukserne. Så hjælper du både dit barn til større selvstændighed og de voksne E-L-S-K-E-R, når de slipper for at lege ”hvem-ejer-denne-her?” Og du undgår at skulle ud og købe nyt tøj ungerne efter lejren, fordi det hele er kommet med hjem. Win-Win!

Se vores store udvalg af navnemærker her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.