EVENTS, RFID

Hvorfor skal du bruge et RFID kort?

RFID kort bliver anvendt i mange sammenhænge, og der kan være mange gode grunde til at bruge RFID kort. Herunder har vi samlet 3 gode grunde til at bruge RFID kort, som gør sig gældende nærmest uanset i hvilken situation du skal bruge kortene.

Derfor skal du bruge RFID kort:

  • Frigive ressourcer hos dine medarbejdere
    Mange steder, når man indfører RFID kort bliver der frigivet ressourcer fra medarbejdere. Medarbejdere der ellers ville bruge deres tid på at tjekke billetter, se medlemskort eller på anden vis registrere når kunder, medarbejdere eller gæster ved indgangen. Med RFID kort er det nemt for gæsten selv at registrere ankomst (og afgang). Når dine medarbejdere får mere tid, kan de bruge deres energi på at øge serviceniveauet for de gæster, der har brug for personlig betjening.
  • Øge sikkerhed og kontrol
    Når du gør adgangskontrollen elektronisk mindsker du risikoen for menneskelige fejl. Derudover bliver det sværere at snyde, fordi adfærden bliver registreret. Samtidig kan du indsamle data om dine kunders adfærd eller give gode tilbud baseret på fremmøde og aktivitet.
  • Det giver dine kunder en god oplevelse
    Med RFID kort oplever mange kunder at de ikke længere skal stå i kø eller vente på en ledig medarbejder. Når kunden selv kan scanne sit RFID kort, er det nemt at komme ind/ud. Samtidig kan medarbejderne øge en bedre kundeservice, som kunden kan nyde godt af. Derudover er det nemt at lave statistikker over hvornår der er spidsbelastning i fx fitnesscentret og lave tilbud til kunder, der kan komme udenfor myldretid.

Du kan også bruge RFID tags på festivalarmbånd og andre adgangsarmbånd. Fx i fitnesscentre, legeparker og svømmehaller hvor du gerne vil gøre adgangen nem og let tilgængelig for dine gæster, kunder og medlemmer. Samtidig sikrer du et højt niveau af sikkerhed og minimerer snyd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.