EVENTS, RFID, SIKKERHED

Hvor sikkert er et RFID kort?

Du har måske hørt om punge med RFID beskyttelse og tænkt at RFID ikke er særlig sikkert? Som udgangspunkt er der ingen grund til bekymring, når du gerne vil bruge RFID kort. Teknologien er gennemtestet og bliver hver eneste dag brugt i betalingskort, nøglekort og meget andet verden over. Nogle mener at gerningsmænd kan stjæle data ved at gå forbi en person med et RFID kort, men i virkeligheden er risikoen for at få stjålet det fysiske kort langt større end at data bliver stjålet ved en forbipasserende kriminel med en scanner.

Fordelen ved et RFID kort er at det hurtigt kan spærres hvis det bliver mistet eller stjålet. Det giver en høj grad af tryghed at vide at en lås kan kodes om eller kortet nægtes adgang sammenlignet med en nøgle, der bliver mistet er det tungt og langsommeligt at få udskiftet låsen.

Forskellige typer af RFID kort

Der findes forskellige typer af RFID, fx kan du vælge den type af RFID kort, der hedder NFC. NFC teknologien kræver at scanner og chip/tag er meget tæt på hinanden.

Der er heller ingen grund til at bekymre dig om skadelige radiobølger ved brug af RFID kort.

Hos Ikast Etiket sælger vi kun RFID kort og ikke scannere/det system, der kan læse og kode RFID kort. Vælg derfor et gennemtestet system med support, hvis du er utryg ved sikkerheden i forbindelse med RFID teknologien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.