ETIKETTER, FAQ, KLISTERMÆRKER, MÆRKATER TIL TØJ

Hvorfor er navnelabels til tøj og udstyr en god idé, også til voksne?

Du kender måske navnelabels fra dine egne eller dine venners børns tøj? Det er praktisk med navn i tøjet, når børnene er i institution eller skole, og det hjælper både børn og voksne med let at finde ud af hvem tøjet tilhører, hvis det er blevet forlagt eller bare endt i glemmebunken.

Men hvorfor er navnelabels også en god idé til voksne?

  1. Pas på dit udstyr. Du kan bruge navnelabels på meget andet end tøj. Navnelabels og mærkater til tøj er oplagte at sætte på udstyr. Især sportsudstyr, du tager med i klubben, fitnesscentret eller træningshallen er oplagt at have navn på. Sæt navnelabels på din ketcher, uanset om det er til padel, tennis, squash eller badminton. Skulle du glemme din ketcher er det let for andre at finde dit navn og telefonnummer og sende en sms med besked om hvor du kan hente din ketcher.
  2. Det er lidt som en forsikring at have navn i tøjet. Man håber ikke man får brug for forsikringen, men den er alligevel rar at have – og navnelabels er en billig forsikring. Det koster ikke mange kroner at sætte navn i dit dyre tøj – og skulle du være så uheldig at glemme en jakke, et par handsker eller en taske i bussen, på en café eller i lufthavnen, er det let for andre at kontakte dig. Det kræver bare at dit navn og telefonnummer rent faktisk står på de mistede ting.
  3. Du beskytter dine ting mod tyveri og forveksling. Hvis du sætter klistermærker på dine ejendele som fx mobiltelefon, PC eller tablets, kan du forhindre både forbytning og tyveri ved at sætte navn på. Det er mere kompliceret for en tyv, at stjæle dine ting, hvis han først skal fjerne et meget tydeligt bevis på at genstandene tilhører dig. Du beskytter også dine ting mod en mere simpel forbytning, når der er navn på, tænk bare på hvor mange ens kufferter, der er i en lufthavn eller hvor mange der har den samme smartphone som dig selv.

Hvordan sætter jeg navn på tøj og udstyr?

Hvis du har læst hertil, er du måske allerede blevet overbevist om at navnelabels på dit tøj og udstyr er en god idé, men du er måske usikker på, hvordan du rent faktisk opmærker dit med navnemærker?

Vores mest populære løsning er Navnemærket, som er et lille klistermærke, du kan klistre fast på vaskeanvisningen indeni dit tøj. Du kan også sætte Navnemærket på alt fra notesbøger, smartphones, ketcher, træningssko osv. Et alternativ er vores adresseklistermærker. Her får du et lamineret mærke, som ser pænt ud i lang tid. Adresseklistermærkerne egner sig dog ikke ikke til vask i en vaskemaskine, men tåler sagtens opvaskemaskine, hvis du vælger at sætte dem på madkasser og drikkedunke.

Hos Ikast Etiket kan du selv designe dine navnemærker, uanset hvilken type du vælger. Du kan vælge vores standardstørrelser eller selv definere både form og størrelse. Derudover kan du designe mærkerne med baggrundsfarver eller mønster. Du skriver også din egen tekst og vælger selv om du vil have en figur eller andre grafiske elementer på dine navnelabels.

Er du voksen og bruger du navnelabels på dit tøj og udstyr? Del gerne dine erfaringer med os i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.