FAQ

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Ikast Etiket er størstedelen af de ordrer, vi sender ud, specialproducerede varer. Derfor er der sjældent ret mange ordrer, der er ens. Det betyder også, at vi nogle gange har kunder, der ikke kan finde præcis det, de leder efter på hjemmesiden. Det betyder ikke, at vi ikke kan lave det! Vi er nemlig vant til at producere præcis efter kundernes ønsker.

Er du på udkig efter et bestemt produkt, men har du ikke helt fundet det? Så spørg os endelig og fortæl os hvad du forestiller dig.

Vi vil også anbefale, at du tager et kig på vores Temaoversigt. Her har vi inddelt vores produkter, så det er nemt for dig at få et overblik over de mest relevante produkter for dig. Fx for dig der er designer og skal bruge labels til din nyeste kollektion; dig der skal bruge armbånd til en natklub eller dig der skal bruge navnemærker til brug både privat og i institutioner.

Uanset hvad du er på udkig efter. Er du i tvivl om noget, så spørg os. Vi vil altid gerne hjælpe.

Ring på tlf. 9715 5312 eller send en mail til info@ikastetiket.dk

6 thoughts on “Hvordan kan vi hjælpe dig?

  1. Hej Lasse,

   Din bestilling er sendt herfra den 30. marts, så du skulle gerne have modtaget den. Jeg sender dig en mail og følger op.

   Kontakt os altid gerne på mail eller telefon for at få et hurtigt svar.

   /Pernille

 1. Hej
  Hvor lang tids levering har I på papirarmbånd, hvis de er uden tryk?
  Mvh Heidi

  1. Hej Heidi

   Papirarmbånd uden tryk kan vi sende sammen dag som du bestiller, bare du bestiller inden kl. 14.00 🙂 Vi kan sende med DAO så kan de blive leveret i din postkasse næste morgen.

   Vh Pernille / Ikast Etiket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.