EVENTS, MARKEDSFØRING

Lad dine mundbind tale for sig selv

Mundbind og masker er måske ikke det fedeste i verden. Heldigvis er der ingen, der siger, at man ikke må gøre mundbind lidt sjovere at have på. Mimik, budskaber eller logoer. Der er mange muligheder for at sætte sit præg på det lille stykke stof, med den ret tydelige placering hos den, der bærer det. Derfor: Lad dine mundbind tale for sig selv.

I Aarhus Cityforening er sloganet “Smilets By” blevet helt konkret. Store smil pryder nemlig de 3000 mundbind, som cityforeningen har fået produceret. De 3000 mundbind bliver uddelt gratis rundt omkring i byen.

Sloganet “Smilets by” er mere end 80 år gammelt. På det seneste synes det svært at leve op til, når mundbind og masker dækker byens smil:

”Vi er Smilets By, og når ikke vi længere kan se smilene bag mundbindene, må vi lade mundbindene smile for os. Jeg synes, det er et sjovt og meningsfuldt tiltag, der giver rigtig god mening, fordi der mere end før er brug for noget at smile af, ” fortæller Claus Bech, der er direktør for Aarhus City Forening, i en pressemeddelelse.

PR-foto fra Aarhus Cityforening
PR-foto Aarhus cityforening. Man kan næsten ikke undgå at smile tilbage, når man ser de sjove mundbind.

Læs mere om den aktuelle kampagne i Aarhus.

Hvilket budskab skal dine mundbind med tryk have?

I Aarhus valgte man den humoristiske tilgang, men stoffet er frit, når du vælger at få produceret dine egne mundbind.

Ideer:

  • Få dit logo trykt på dine mundbind. Det giver et ensartet udtryk, når dine medarbejdere bærer ensartede mundbind. Del dem ud og få dine kunder til at fortælle om din virksomhed.
  • Lav sjove udtryk med munden og understreg det produkt, du sælger: Kyssemund (til dig, der sælger læbestift), en mund med pæne tænder (til dig, der sælger tandpasta), en gabende mund, en glad mund, en smilende mund, en chokeret mund, en syngende mund, en chokolademund osv…
  • Sæt korte og præcise budskaber på mundbindet: “hold afstand”, “Jeg er også træt af corona, så derfor holder jeg afstand”, “jeg er single” (det gælder om at være direkte i baren, når den lukker kl. 22).

Uanset om du vil have sjove mundbind som i Aarhus eller simple masker med dit firmalogo, kan vi hjælpe dig hos Ikast Etiket. Kort sagt: Lad dine mundbind med logo tale for sig selv.

Vi producerer mundbind i forskellige kvaliteter, fx et-lags mikrofiber eller tre-lags bomuld/polyester. Vi kan producere både i EU og i Asien, og du har mulighed for at tilvælge filter. Fortæl os hvordan vi skal hjælpe dig. Ring på 9715 5312 eller send en mail på info@ikastetiket.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.