hvordan bruger man etiketter
ETIKETTER, FAQ

Hvordan bruger man etiketter?

Det er nemt at bruge de selvklæbende etiketter fra Ikast Etiket. Når du har bestilt etiketter online på ikastetiket.dk bliver de leveret direkte til din postkasse. Etiketterne kan du opbevare i den paplomme som etiketterne ankommer i, indtil du skal bruge dem.

Etiketterne bliver som udgangspunkt altid leveret på ark med mindre andet er angivet eller aftalt. Når du skal bruge en etiket tager du den forsigtigt af arket. Løsn den fx med en negl, og undgå så vidt muligt at etiketten klistrer for meget til dine fingre. Sæt nu etiketten der hvor du gerne vil have den. Du får det bedste resultat hvis den overflade du sætter etiketten på er ren og tør. Børst eller tør støv, skidt eller andet af. Hvis overfladen er meget beskidt, kan det være en god idé at vaske den inden du sætter etiketten på. Brug fx glasrens eller husholdningssprit, hvis overfladen kan tåle det.

Etiketterne fra Ikast Etiket kan sættes på alverdens ting – og det er næsten kun din fantasi der sætter grænserne for hvor du kan bruge dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.