FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvor køber man navnelapper?

Det er let at købe navnelapper til dig selv eller dine børn online, fx hos os på ikastetiket.dk/navnelapper. Størstedelen af de navnelapper vi sælger hos Ikast Etiket bliver først produceret når du som kunde har valgt hvad der skal stå på dine navnelapper. De fleste skriver navn og telefonnummer på deres navnelapper. Men det er selvfølgelig dig, der bestemmer hvad der skal stå. Hos Ikast Etiket har vi specialiseret os i at lave navnelapper af høj kvalitet, med mange muligheder for at designe navnelapperne selv i mange farver og med mange figurer.

Du kan købe navnelapper mange steder online. Hos Ikast Etiket har vi måske ikke de billigste navnelapper, men jeg kan garantere at vores navnelapper er af den bedste kvalitet. Samtidig lægger vi vægt på at den trykkemetode vi bruger ikke er skadelig for dine børn. Derfor er vi også stolte af at vores navnelapper har legetøjsgodkendelsen EN 71-3. Det er en test, navnelapperne har gennemgået, som sikrer at navnelapper ikke afgiver skadelige stoffer ved tæt hudkontakt eller hvis barnet putter en navnelap i munden.

Så snart du har bestilt dine navnelapper, sætter vi produktionen i gang. Efter få dage har du dem i postkassen. Kan du ikke vente på, at vi skal trykke dine navnelapper, kan du bestille blanke navnelapper. De blanke navnelapper kalder vi for Label Yourself Tags. Skriv med en kuglepen eller tus på de blanke navnelapper. Nu kan du klistre dem ind i det tøj, du gerne vil passe ekstra godt på.

Hvor bestiller man navnelapper?

Gå til siden ikastetiket.dk/navnelapper

Her skriver du den tekst, du gerne vil have på dine navnelapper. Skal navnelapperne bruges i børnetøj anbefaler vi at du skriver dit barns fornavn og evt. efternavn eller forbogstav. Det er også en god idé at skrive et telefonnummer på en af forældrene. Med et telefonnummer er det altid nemt for andre at kontakte jer med en sms eller opkald om at de har fundet jeres ting.

Du kan også vælge en baggrund, fx et farve eller mønster. Vil du gerne gøre navnelapperne meget personlige kan du redigere skrifttype og tekstfarve. På eksemplet herunder har jeg også sat en prinsesse på navnelapperne. Vil du også have en figur på dine navnelapper har vi rigtigt mange forskellige figurer, du kan vælge imellem. Lige fra traktorer, monstre, prinsesser, dyr, luftballoner, hjerter, fodbolde og sjove figurer fra DRs børneunivers med figurer fra Ramasjang og Minisjang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.