FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvilke navnelapper er bedst i test?

Det ville være nemt at skrive at navnelapperne fra Ikast Etiket er bedst i test. Men ville du finde det troværdigt på vores egen blog? Nej, det ville du nok ikke…

Derfor vil vi hellere give dig nogle forslag til, hvor du kan læse andre kunders oplevelse med Ikast Etiket og vores navnelapper.

Samtidig vil vi forsikre dig om, at hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten på det du køber hos Ikast Etiket, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har tilfredshedsgaranti. Er der noget, du ikke er helt tilfreds med, må du altid kontakte os.

Læs anmeldelser på Trustpilot, google eller facebook

Du kan læse anmeldelser af Ikast Etiket forskellige steder online. På Trustpilot har vi mere end 8.500 anmeldelser. Her får du altså rigtig mange kunders oplevelse af hvordan det er at handle hos Ikast Etiket. Vi har en rigtig flot score hos trustpilot på 4,8 ud af 5 – hvilket betyder at kunderne i meget høj grad er tilfredse med vores produkter og kundeservice. I den seneste tid er trustpilot begyndt at arbejde intensivt på at kunne verificere anmeldelserne. Det betyder at en “verificeret kunde” er en reel kunde, der har købt en vare eller service fra det pågældende firma.

Vi er også begyndt at modtage flere og flere anmeldelser gennem google og facebook. Her er kundetilfredsheden på samme høje niveau som på trustpilot.

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi aktivt inviterer vores kunder til at skrive en anmeldelse, men vi giver ingen incitamenter eller lokker med gaver eller konkurrencer. Det er altså helt op til kunden om han/hun har lyst til at dele sin oplevelse med andre kunder.

Netop fordi der er en stor mængde af anmeldelser på de ovenstående medier synes vi selv det er et rigtigt godt sted at gå hen, når du gerne vil læse om produktkvalitet og kundeservice. På blogindlæg eller testsider kan du måske læse længere indlæg, men ofte er det kun en enkelt person, der har skrevet indlægget.

Navnelapper fra Ikast Etiket er testet i henhold til EN 71-3

Hos Ikast Etiket har vi fået testet vores navnelapper af ForbrugerLaboratoriet, som er et privatejet uvildigt laboratorium. ForbrugerLaboratoriet afprøver og rådgiver om børneprodukter, fx legetøj og børnetøj – og andre ting til børn, som vores navnelapper. Her har navnelapperne været igennem forskellige tests for at undersøge om mærkerne afgiver skadelige stoffer ved nærkontakt med hud eller hvis et barn fx tager en navnelap i munden og sutter på den. Hverken vores navnelapper eller klistermærker afgiver skadelige stoffer – og kan altså opfylde kravene til EN 71-3.

Hvad kendetegner navnelapper fra Ikast Etiket?

Hos Ikast Etiket gør vi os umage for at levere et produkt, du som forbruger bliver glad for at bruge. Vi arbejder hver dag på at gøre det let for dig at bestille navnelapperne online.

Samtidig har vi prioriteret, at du som kunde frit kan designe dine navnelapper, både i forhold til størrelse og layout. Synes du vores navnelapper er for små eller store, kan du nemt tilpasse størrelsen, så de passer til dine ønsker.

Samtidig er det hos Ikast Etiket muligt at uploade dit eget billede på navnelapperne. Det tilbyder vi fordi vores printer er af høj kvalitet og kan printe fine detaljer på de små mærker.

Vores navnelapper er trykt med en blæktype, der ikke indeholder skadelige stoffer. Det betyder desværre at teksten på navnelapperne kan blive slidt af ved kontakt med fede cremer, som fx solcreme. Men for os er det et aktivt valg at vælge en blæk og trykkemetode uden skadelige stoffer. Vi arbejder på en løsning, men vi ønsker ikke at gå på kompromis og risikere skadelige stoffer i blækket.

Her kan du se vores egen test af navnelapper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.