EVENTS, SIKKERHED

Hvilken lukning skal jeg vælge til mit festivalarmbånd?

Vi oplever indimellem, at vores kunder spørger: “Hvilken lukning skal jeg vælge til mit festivalarmbånd?”

Når du bestiller dine festivalarmbånd hos Ikast Etiket, har du flere forskellige muligheder for at tilpasse armbåndet med en lukning, der passer til dit arrangements behov. Herunder får du et overblik over de mest almindelige lukninger til festivalarmbånd. 

Metalring:

Metalringen er den old fashioned, gode gamle løsning, der aldrig svigter. Rigtig sikker adgangsløsning – det er ren nostalgi indenfor festivalarmbånd. Metallukningen laves typisk i sølv, men kan laves i alverdens farver.

Metalringen kræver, at man lukker den med en tang. Man bliver træt i hånden hvis man lukker mange og det er tidskrævede ved indgangen. Fordelen er dog, at armbåndet ikke kan strammes mere, når først metalringen er lukket. Vælg en rigtig tang, så armbåndet ikke kan åbnes igen. Nogle steder har man maskiner der automastisk kan lukke metaltringen ved at man sætter sin hånd ind. 

Easylock

En rund lukning i plastik, med modhager indvendigt. Lukningen kan skubbes op og strammes men kan ikke trækkes af igen. Easylock’en Kommer i forskellige versioner: 

Easylock 923 

Den mindste easylock-lukning. Samme format som metalring. God, lille lukning der kan sættes på alle 15 mm armbånd. Kommer som standard i sort og hvid. 

Easylock 915

Mellemstørrelse/mellemklasse. Lidt større og kan sættes på både 15 og 20 mm bånd. Kommer som standard i sort og hvid. 

Easylock 917

Topklasse lukning. Lavet i 2 dele, hvor den inderste del ikke drejer rundt, hvis man drejer lukningen. Drejer rundt om sig selv. Den mest brugte indenfor festivaler og betragtet som værende en af de sikreste lukninger på markedet. Kommer standard i sort og hvid. Kan laves i specielle farver v/ minimum 1000 stk pr. farve. 

Kliklukning

Nogle attraktioner vælger en alternativ lukning, som virker som en kliklukning. Fordelen ved disse er, at de ikke kan strammes mere efter de er påsat, og de er derfor super gode til især børn. De har aldrig rigtig fået fodfæste på festivaler, men er tilgengæld populære som “all inclusive armbånd” på hoteller, adgangsarmbånd til attraktioner (fx. Weissenhauser) mfl. 

Bæredygtig lukning

Lukning af bambus (miljøvenlig 60% mindre plastik) bliver mere og mere populær hos dem der går efter en miljøvenlig løsning. 

Lukninger, der kan åbnes og lukkes igen og igen

Hvis armbåndet bruges som reklame, og skal kunne tages af og på. Kan vi levere dem med perlelukning/bead i plastik, metal og træ eller som en tryklås.

Vi håber du er blevet klogere på de forskellige lukninger heri indlægget: “Hvilken lukning skal jeg vælge til mit festivalarmbånd”. Er du i tvivl om hvad der passer bedst til dine behov? Så kontakt os på tlf. 9715 5312 eller mail: info@ikastetiket.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.