DIY

Anderledes opmærkning

Metallabels, silikonelabels eller læderlabels.

Vævede labels er en klassisk, og flot løsning. Lavet i 100% polyester kan de tåle vask uden at blive falmede, og de er holdbare. 

Men er du på udkig efter en anderledes løsning til opmærkning af tekstiler, møbler, tæpper, rullegardiner eller noget helt andet? Så har vi flere forskellige alternativer til at sætte på dine produkter som en del af din branding. 

Silikonelabels

Vi producerer dine silikonelabels efter dit design. Silikonelabels kan produceres i alle størrelser. Vi kan levere dine silikonelabels med huller til påsyning, rille i kanterne for nemmere påsyning hvis man ikke ønsker huller. Eller alternativt med klister på bagsiden. Silikonelabels kan laves med graveret (debossed) eller ophøjet (embossed) design/tekst/tryk. Silikonelabels  eller tryk i 1 eller flere farver. Silikoneetiketter kan bruges på fx tasker eller andre steder, hvor du gerne vil have et tydeligt label, som skal kunne påsys og samtidig være udsat for slid, som fx på en sportstaske. 

Metallabels 

Metallabels bliver brugt til tekstiler og hårde materialer som plast eller aluminium. 

Vi producerer altid Metallabels efter dine ønsker. Typisk leverer vi metallabels med stærk lim på bagsiden. Men metallabels kan også produceres med huller for påsyning. Ligesom på silikonelabels kan du få dit design graveret, ophøjet eller trykt på dit metallabel. 

Metallabels er oplagte til opmærkning af dine produkter, hvor du gerne vil have dit påsat dit logo. 

Læderlabels

Læderlabels kan laves i ægte læder eller PU-læder. PU-læder kan produceres i alle Pantone C farvekoder. Vil du have ægte læder til dine læderlabels har vi et udvalg af standardfarver, der dog kan variere alt efter hvilken læder der er på lager. Spørg for flere informationer. Læderlabels kan laves graveret, ophøjet eller trykt. Eget design, egen størrelse og eget logo. Læderlabels kan leveres med huller eller med en rille langs kanten for påsyning. Selve designer kan være en kombination af graveret/ophøjet og trykt tekst. Kun fantasien sætter grænser. 

Læderlabels bliver fx brugt på møbler, tøj og tasker. 

Har du spørgsmål i forhold til vores forskellige typer af labels? Så kontakt os på info@ikastetiket.dk eller ring til os på tlf. 9715 5312.

Skal du bruge labels til at sætte på din håndstrikkede bluse, finder du vores lækre læderlabels her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.