hvad kan et RFID kort bruges til?
EVENTS, FAQ, RFID

Hvad kan et RFID kort bruges til?

Du kan bruge RFID kort i mange forskellige sammenhænge og hos Ikast Etiket sælger vi RFID kort til mange virksomheder og events, der skal bruge RFID kort i forskellige situationer.

 • Nøglekort/nøglebrik:
  Skift de gammeldags nøgler ud med nøglekort. Det er nemt at deaktivere et nøglekort fremfor at skifte alle låse, hvis et nøglekort mistes. Nøglekort kan laves ligesom kreditkort, nøglebrikker eller i et andet design.
 • Visitkort:
  Et visitkort behøver ikke være af pap. Brug et RFID kort som visitkort. Når visitkortet lægges mod en mobil med en NFC læser scanner telefonen kortets informationer og kan sende modtageren direkte til et website med dit CV.
 • Medlemskort:
  Skal dine medlemmer registrere sig, når de går ind i dit sportshallen? Med et RFID-medlemskort er det nemt at sørge for at det kun er medlemmer, der har adgang til faciliteterne. Samtidig kan I registrere deres besøg og tilbyde bonus efter X antal besøg.
 • Midlertidigt adgangskort:
  Har du brug for at kunder, gæster eller noget tredje skal kunne komme og gå i en begrænset periode? Med adgangskort med RFID kan I nemt kode kortene til at give adgang i en kortere periode.
 • Fordelskort:
  Mange butikker har fordelsaftaler, hvor deres kunder kan optjene point. Med RFID kort eller NFC kort er det nemt at registrere kundens besøg og køb.
 • Betalingskort:
  Du kender det allerede fra dit Dankort. Med RFID kort er det nemt at betale i butikker. Men det er ikke kun som traditionelle dankort at dine kunder kan betale med RFID. Brug også et RFID kort, når dine kunder skal lade deres bil og betale med deres abonnement.
hvad kan et RFID kort bruges til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.