Sublimation vs. silketryk
ARMBÅND, FAQ, KEYHANGERS

Hvad er forskellen på sublimationtryk og silketryk?

Både på keyhangers og armbånd kan vi trykke med forskellige teknikker. Men hvad betyder det egentligt når vi siger “sublimationtryk” og “silketryk”?

Herunder kan du se eksempler på keyhangers med sublimationtryk eller digitaltryk. Med sublimationtryk kan vi trykke mange detaljer og det er muligt at lave keyhangers med tryk som går helt til kanten. Det digitale print giver mulighed for at have farver, der fader ud eller ind i hinanden, som du kan se på fx Nokia-keyhangeren på billedet. Sublimationtrykket er meget præcist, som du også kan se på billedet med den ternede keyhanger.

Når du vælger sublimation på din keyhanger med eget tryk kan du vælge forskellige kvaliteter. Du kan vælge en almindelig glat polyester eller vores mere miljøvenlige PET keyhanger. PET keyhangeren er lavet af brugte plastflasker, der er blevet smeltet om og lavet til et materiale, der kan bruges til fx keyhangers. Du kan se keyhangeren i PET på billedet med recycled-tegnet.

Det digitale tryk er især godt til jer, der har et komplekst design eller et logo i mange farver – og som virkelig gerne vil have en keyhanger, hvor der sker noget. Du finder vores keyhangers med sublimationtryk her: Sublilux, som er den klassiske digitaltrykte keyhanger. Skal det være bæredygtigt, skal du vælge: PET keyhanger med digitaltryk.

Keyhangers med silketryk

Alternativt til sublimationtrykket er silketrykket. Keyhangers med silketryk har en noget lavere stykpris, hvis du kun skal bruge få keyhangers, men kommer du op omkring de 2500 styks er prisforskellen ikke ret stor.

Når vi trykker med silketryk trykker man én farve ad gangen. Det giver et meget holdbart tryk. Netop fordi man kun trykker én farve ad gangen egner silketryk sig bedst til enkle logoer og tekst.

Fordelen ved silketryk er at du kan få dit budskab, logo eller tekst til at fremstå meget tydeligt på keyhangeren. Det giver også en god effekt at trykket er lidt højere end selve båndet.

Blandt vores mest populære keyhangers med silketryk finder du vores Toplan. Toplan-keyhangeren er en polyesterkeyhanger i riflet materiale, som er meget holdbart. Som noget nyt kan vi også lave Toplan i en mere bæredygtig udgave i PET. Vi kan også trykke med silketryk på den keyhanger, vi kalder unilan. Unilan er en smal keyhanger i et blødt tubestik.

Riflet vs. glat keyhanger

På billederne herunder kan du se forskellen på en riflet (til venstre) og glat keyhanger (til højre).

Husk du altid kan få plastlommer til kort til dine keyhangers uanset hvilken type keyhanger, du vælger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.