papirarmbånd med fullcolor tryk
ARMBÅND, FAQ

Hvad betyder tryk med fullcolor på papirarmbånd?

Papirarmbånd eller tyvekarmbånd er en populær løsning på festivaller, events, forlystelsesparker, efterskoler, gymnasier, diskoteker og helt generelt i oplevelsesøkonomien. Fordelen ved papirarmbåndene er at stykprisen er meget lav, armbåndet er meget sikkert at bruge og det er nemt at få på. Armbåndene passer både børn og voksne.

Mange forbinder papirarmbånd med et ensfarvet armbånd med sort tryk – men sådan behøver det slet ikke være.

Vælger du papirarmbånd med fullcolortryk, kan vi trykke præcis det design, du gerne vil have på armbåndet. Med fullcolortryk kan vi trykke på hele fladen af papirarmbåndet – og du kan få præcis det design du gerne vil have. Der er ingen begrænsninger på antallet af farver. På billedet herunder kan du se to eksempler på papirarmbånd trykt med fullcolor.

Fordelen ved at vælge fullcolor er at du får et unikt armbånd, der matcher dit brand og din øvrige visuelle identitet. Du får trykt dit logo i de helt rigtige farver og du har rig mulighed for at lave et design, der er unikt og ikke lige sådan til at efterligne.

Herunder ser du et eksempel på den mere klassiske måde at lave papirarmbånd på. Papirarmbåndene kommer i utallige farver, som kunden vælger imellem og herpå trykkes deres logo med sort tryk. Fordelen ved det sorte tryk er at det er billigere end fullcolor.

Har du spørgsmål til vores papirarmbånd med fullcolorprint, så send os en mail på info@ikastetiket.dk eller ring på tlf. 9715 5312.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.