EVENTS

Festivalarmbånd fra Ikast til hele verden

Igennem flere årtier har Ikast Etiket leveret festivalarmbånd til festivaller i hele verden. Lige fra den helt lille lokale festival til rockfestivaller i Tyskland med tusindvis af faste gæster.

Men det er ikke kun festivalerne, der sætter pris på vores ekspertise. Vi leverer i stadig stigende grad adgangsarmbånd til hoteller, resorts, museer, sportsevents, forlystelsesparker og alle typer af events. Altid med en kundeorienteret tilgang. De adgangsarmbånd vi leverer skal leve op til kundens budget, designønsker, krav til sikkerhed og ikke mindst have de helt rigtige add-ons, som fx RFID/NFC. I samarbejde med kunden finder vi frem til en løsning, der lever op til krav og ønsker.

Vi tager ofte nyt i vores sortiment, og går gerne forrest, når det kommer til at teste bæredygtige løsninger sammen med vores kunder. Vi er heller ikke bange for at afprøve nye ideer eller løsninger. Så har du som kunde en anderledes og skæv idé, så del den gerne med os. Så vil vi gøre alt for at komme i mål.

Derudover leverer vi også keyhangers, nøglekort, ID kort og billetter. Alt sammen customized og tilpasset den enkelte kundes ønsker.

Levering til tiden

Fortæl os, hvornår du skal bruge dine festivalarmbånd. Der er ingen grund til at vente med at bestille festivalarmbånd til sidste minut. Hvis du er i god tid, har vi rig mulighed for at planlægge både produktion og fragt. Det betyder, at vi kan spare penge i både dit budget og på Co2-forbruget. Har du på den anden side meget travlt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har produktion både i og udenfor Europa, så når tingene skal gå rigtigt stærkt, får vi det også til at lykkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.