invitationer til guldbryllup
DEKORATION, DIY, KREATIV

Hjemmelavede kort til guldbryllup

Det behøver ikke være svært at lave hjemmelavede kort til jeres guldbryllup. Guldbrylluppet er en fejring af 50 års ægteskab. Derfor er temaet for guldbrylluppet ofte guld og kærlighed.

Hos Ikast Etiket er det let at lave klistermærker i guld. Brug klistermærkerne på invitationerne og kuverterne til jeres fest. I kan enten selv folde kort af pap eller købe blanke invitationer.

Sæt klistermærkerne udenpå invitationerne sammen med en kopi af jeres bryllupsbillede eller lav klistermærker med et billede af jer.

Indeni invitationerne kan I nu klistre en udprintet invitation eller skrive i hånden.

Hjemmelavede kort til guldbryllup

Her kan I se forskellige eksempler på klistermærker, som alle er designet online hos Ikast Etiket. I kan bestille guldklistermærkerne i præcis den form, I ønsker og uploade jeres eget billede.

Ideer til guldbrylluppet

Hos Ikast Etiket har vi et stort udvalg af etiketter. Det behøver derfor ikke kun være det gyldne brudepar, der slår sig løs med med kreative ideer til guldbrylluppet. Er du barn, barnebarn eller måske oldebarn til festens midtpunkt, kan det være du gerne vil vise din kærlighed til guldbrudeparret og give dem en særlig overraskelse. Du kan fx lave små runde guldklistermærker med brudeparrets navn, som du kan sætte på festsange. Du kan også lave klistermærker med billeder, som du sætter på sangene, når du ruller dem. Billedet herunder er godt nok ikke fra et guldbryllup, men ideerne er de samme.

På billedet til venstre med rødvinen har et familiemedlem til brudeparret lavet personlige flaskeetiketter, som hun har klistret på vinflaskerne, som en sød og meget personlig gave. I kan også bruge ideen og lave personlige flasker vin, som I sætter på bordet til jeres guldbryllupsfest, som en del af borddækningen.

Pak gaven til guldbrudeparret flot ind

Til et guldbryllup hører der sig selvfølgelig gaver. Men efter 50 års ægteskab er det måske i virkeligheden ikke ret meget festens midtpunkt mangler. Det kan derfor være I skal tænke kreativt og forære dem en oplevelsesgave. Et gavekort til en oplevelse er en rigtig god gave, men ser måske lidt flad ud på et gavebord, hvis du giver en kuvert. Tænk derfor på hvordan du kan gøre gaven festlig. Det kan fx være du skal lave dine egne klistermærker til indpakningen. Når du designer dine klistermærker kan du uploade et billede. Det kan fx være et billede af dig og brudeparret eller noget, der fortæller noget om den oplevelsesgave de skal have.

En hjemmelavet gave

Til et guldbryllup hører der sig også gaver i guld på gavebordet. Du kan selv lave en flot krukke med guldstøv, som du hælder på et flot krydderiglas. Uden på glasset sætter du en etiket. Det er let at designe dine egne etiketter til krydderiglas, fx med teksten: “GULDSTØV – Drys let med kærlighed”. Det kan også være en fin gestus at få mindre børn til at male på glasset.

Her kan du se et eksempel på hvordan du kan designe din egne etiket til krydderiglas. Klistermærket er gennemsigtigt og bliver rigtigt fint, når det bliver printet.

Fortæl os endelig om dine kreative ideer til guldbryllup i kommentarfeltet herunder.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.