EVENTS, SIKKERHED

Gør det nemt at tjekke Coronapas

Landets restauranter og værtshuse må endelig åbne igen, og det glæder vi os over!

Der er meget at holde styr på som restauratør i disse coronatider. Med et enkelt tiltag bliver det nemmere for dine medarbejdere at overholde de gældende retningslinjer.

Hvordan kender vi forskel på gæster ved indendørs- og udendørsservering ?

I forbindelse med genåbningen den 21. april skal dine gæster kunne fremvise coronapas* ved servering indendørs, mens udendørsservering ikke har samme krav. Ved udendørsservering er der ikke krav om coronapas ligesom krav om areal er også anderledes.

Hos Ikast Etiket har vi flere kunder, der har købt papirarmbånd i forskellige farver, for at kunne differentiere mellem de to typer af gæster. Ved ankomst får gæsten udleveret et papirarmbånd, der viser hvor gæsten skal sidde.

Ved indendørsservering skal medarbejderen tjekke coronapas* efter gældende lovgiving. Herefter udleveres et armbånd, der sættes om håndleddet, akkurat ligesom hvis I tjekker ID for om gæsten er har betalt entré eller er over 18. Gæster, der er fritaget for Coronapas får selvfølgelig også et armbånd, så I kan se at de har adgang til stedet.

Herefter er det nemt for andre medarbejdere at se, at gæsten har fået tjekket og godkendt sit coronapas af en kollega. Det giver gæsterne en bedre oplevelse, når de ikke bliver bedt vise coronapas gentagne gange, fx i forbindelse med vagtskifte. Samtidig giver det jer en vished om, at I har et system, hvor I får tjekket alle og efterfølgende har et godt overblik.

For at sikre, at gæster der gerne vil komme igen dagen efter får tjekket deres coronapas, er det en god idé at have armbånd i forskellige farver. I kan fx have 5-10 forskellige farver, som I lader køre i rotation. Det vigtige er at vælge et system, der fungerer for jeres medarbejdere.

Hvordan ser jeg om folk har gyldigt coronapas

Hvordan kan jeg opdele mine gæster?

Hos Ikast Etiket har vi også kunder, der har valgt at inddele gæster i forskellige zoner for at overholde de gældende retningslinjer i forhold til forsamlingsforbuddet. Når gæsterne er inddelt i forskellige zoner kan det være med til at synliggøre hvilken zone den enkelte gæst hører til, ved at give gæsterne forskelligfarvede papirarmbånd på.

Papirarmbånd fås i MANGE farver og med dit design

Uanset om du har en lille beværtning eller en stor restaurant er vores papirarmbånd et godt valg. Du kan købe helt ned til 10 armbånd i samme farve. Både med eller uden tryk. Vi har på vores lager altid et stort udvalg af papirarmbånd i alverdens farver og flere farvekombinationer med striber. Denne type armbånd er uden tryk.

Bestiller du med tryk, har du mulighed for at skrive stedets navn og fx indendørsservering eller udendørsservering.

Har du brug for unikke papirarmbånd med dit eget logo? Så kan vi også klare det. Vi kan trykke dine armbånd præcis som du ønsker dem, både hvad angår farve og grafik.

Hvad er et Coronapas?

*Ved et Coronapas forstås dokumentation for en af følgende:

  1. Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget.
  2. Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget.
  3. Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19. (kilde: https://em.dk/media/14174/saerlige-retningslinjer-for-udendoersservering.pdf – her kan du også læse noter, undtagelser samt yderligere bestemmelser.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.