Klistermærker med logo
EVENTS, MARKEDSFØRING

Sådan bruger du logoklistermærker

Herunder har vi samlet 5 ideer til “sådan bruger du logoklistermærker”. Skab opmærksomhed om din virksomhed med logoklistermærker.

Hos Ikast Etiket sælger vi klistermærker med logo til et utal af forskellige virksomheder. Lige fra den helt lille hobbyvirksomhed til etablerede virksomheder, der har brug for at markedsføre deres produkter. Det er ikke kun virksomheder, der bruger klistermærker. I mange frivillige foreninger og NGO’er er klistermærker også populære til at skabe opmærksomhed om en sag.

5 ideer til hvordan du kan bruge klistermærker med logo

 • Brug klistermærker som en del af en kampagne
  Vil du gerne gøre dine kunder opmærksom på en igangværende kampagne, så brug klistermærker til at skabe opmærksomhed om den aktuelle kampagne. Det kan fx være I har særlige tilbud i den kommende uge, hvor I gerne vil have kunden kommer igen – måske sammen med en ven. Fx 2for1-kampagner, tilbud om rabat, hvis man kommer tilbage i næste uge, rabat ved henvisning af en ny kunde osv.
 • Klistermærke på indpakning
  Det er blevet pålagt erhvervsdrivende at plastikposer skal koste penge fremover. Vil du gerne give din kunde en lidt mere lækker oplevelse, selvom hun takker nej til at købe en bærepose? Pak varen ind i silkepapir, bobleplast, brunt papir eller bølgepap og slut af med et logoklistermærke. Det giver den samlede shoppeoplevelse et nøk opad i stedet for selv at lægge varen ned i en krøllet plastikposte. Klistermærker på gaveindpakning er også rigtigt fint.
 • Del klistermærker ud
  Du har garanteret set et Apple-klistermærke klistret på diverse ting. Apple har i mange år vedlagt det karakteristiske æbleklistermærke, når folk har købt computere og smartphones. Selvom du ikke har samme brandværdi, som Apple kan du sagtens uddele klistermærker som Give-Aways til dine kunder, der efterfølgende har en chance for at blive sat fast på cykler, mapper, tasker mm. Klistermærker som Give-Aways er især populære i NGO’er og foreninger, der har en agenda, som de gerne vil have deres medlemmer og ambassadører til at dele med andre.
 • Klistermærker for opmærksomhed og brandgenkendelse
  Helt klassisk kan du vælge at sætte klistermærker på din indpakning, varer, biler, kontorvinduer osv. for at skabe opmærksomhed om dit brand. Skift evt. løbende klistermærkerne ud med nye budskaber, så de kunder, der jævnligt handler hos dig eller går forbi, oplever at der sker noget nyt.
 • Klistermærker som opmærkning
  Klistermærker kan også bruges helt simpelt, hvis I har brug for at opmærke virksomheden eller organisationens ejendele, for at forebygge tyveri (også utilsigtet).

Sådan designer du logoklistermærker

Hos Ikast Etiket er det vores målsætning, at du kan designe dine klistermærker PRÆCIS som du gerne vil have de skal se ud. Vi har ingen skabeloner, du skal følge, men vi har masser af baggrunde, figurer og farver, du kan bruge hvis ud vil.

 • Upload et færdigt design
  Har du allerede et design klar, som du gerne vil have på dine logoklistermærker? Så er det bare at uploade det færdige design på siden. Du skal bare huske at definere størrelse og form. Du kan også vælge at få dine klistermærker konturskåret, ligesom på billedet øverst på siden med Automan. Når vi konturskærer følger vi designets form. Du kan se hvordan klistermærket kommer til at se uden, inden du klikker “bestil”.
 • Upload dit logo/billede
  Har du bare brug for klistermærker med dit logo, kan du uploade din logofil eller et andet billede direkte på siden.
 • Upload dit logo/billede og tilføj selv tekst/grafik online
  Vil du gerne tilføje tekst eller anden grafik til dit logo, kan du sagtens uploade din egen fil og efterfølgende tilføje mere tekst i vores online designer. Du kan fx tilføje en baggrund i præcis den farve du ønsker. Bare angiv hex-nummeret.
 • Design dit klistermærker fra bunden online på ikastetiket.dk i vores avancerede designer.
  Har du ikke allerede et design du skal bruge, kan du designe dine logoklistermærker helt fra bunden på siden. Du kan vælge mellem massevis af figurer, lige fra hjerter, blomster, planter, mønster med prikker, streger.
 • Design dit klistermærke ved at bruge én af vores skabeloner
  Har du ikke den store designer gemt i maven eller skal det bare været let. Her finder du et stort udvalg af skabeloner til diverse klistermærker, hvor vi har valgt størrelse og form på forhånd.
Sådan bruger du logoklistermærker

Vi håber du kunne lide artiklen “Sådan bruger du logoklistermærker”, måske artiklen “Lav dine egne klistermærker” også har din interesse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.