bordpynt konfirmation
BORDPYNT, KONFIRMATION, KREATIV

Festlig bordpynt konfirmation

For mange er forberedelserne en stor del af at holde fest. Under forberedelserne kan de finde små sjove, personlige og unikke detaljer til festen. Mens I forbereder jer med at finde bordpynt og underholdning kan I tale sammen om hvad I glæder jer til, og hvilke forventninger I har til festen sammen med det store barn, der nu skal konfirmeres og måske snart ikke er så meget et barn længere.

Her får I nogle eksempler på hvordan I kan gribe bordpynten an:

  • Lav servietringe med klistermærker: Det er let og det giver virkelig et personligt touch på servietterne med et klistermærke med billede af konfirmanden.
  • Vælg et farvetema: Det fungerer altid godt at vælge en eller flere farver som binder pynt, invitationer, outfit mm sammen. Vælg en eller to farver, som er gennemgående og supplér gerne med andre farver.
  • Bordkort med billede: Med klistermærker er det ikke særlig svært at lave personlige bordkort med et klistermærke af konfirmanden. Den helt lette løsning er selvfølgelig at bestille samme billede til alle gæster, men det er også sjovt og meget personligt, hvis I bruger forskellige billeder til forskellige bordkort. Det kan være babybilleder, billeder fra første skoledag og billeder sammen med barnets søskende, forældre eller bedsteforældre, der betyder meget i barnets liv. Så er bordkortene med til at fortælle en historie helt enkelt.
  • Sæt etiketter på elektriske bloklys: Elektriske bloklys fås efterhånden i rigtig god kvalitet og ser meget pæne ud. Ved at sætte etiketter på, kan I personliggøre bloklysene. Hos Ikast Etiket er det let at lave etiketter med klister på bagsiden. Design etiketterne online, så de kommer til at se ud nøjagtigt som I gerne vil have dem.
  • Brug glasset som bordpynt: Hvem siger at engangskrus ikke kan få et personligt touch. Med klistermærker af konfirmanden får glassene et løft og bliver helt klart mere festlige. Er der mange børn med til festen, er det desuden en god idé at lave navneetiketter, som I kan sætte udenpå glassene, så børnene ikke hele tiden skal have nye glas.
  • Sæt klistermærke uden på en æske: Klistermærker uden på små æsker med pastiller, Smarties, tyggegummi, vingummier eller lakridser er både lækre og sjove. Mål æskerne op inden du bestiller klistermærker, så kan du nemlig få klistermærker, der passer helt perfekt på æskerne.
  • Tørrede blomster gør det nemt at forberede: Buketter med tørrede blomster er lette at forberede mange dage inden festen og bestemt ikke mindre festligt. De tørrede blomster fås i alverdens farver – og selv få blomster i en lille vase, kan pynte meget fint. Vælg nogle farver, der passer til jeres farvetema og husk også lidt grønne blade.

Redigér dine billeder og få en sjov effekt

Flere af billederne her på siden har været igennem en app, for at skabe en sjov effekt og lave virkelig fine klistermærker. Klistermærkerne med drengen er bestilt på sølvfolie, som giver et virkelig flot resultat, når vi printer med farver på sølvfolie. Appen vi har brugt hedder “Arta” og du kan finde den til både Iphone og Android.

Del gerne dine egne bedste tips med “bordpynt konfirmation” her i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.