EVENTS

Elastikbånd med logo

Elastikbånd med logo er et alsidigt produkt, der kan bruges til forskellige formål. De elastiske bånd kan fremstilles i forskellige bredder og du kan bestille helt ned til 100 meter. Båndene er et fint alternativ til gavebånd eller logobånd. Du kan også få elastikbånd syet sammen som armbånd. Men du kan bruge båndene præcis som du ønsker.

Sæt elastikbåndene på tasker eller tøjkollektioner i stedet for et traditionelt hangtag. Til den rette målgruppe vil det efterfølgende have værdi at bruge som et armbånd eller som et tag på en taske. En målgruppe, der har lyst til at dele dit brand har stor værdi.

Du kan også bruge elastikbåndene som en del af designet på din tøjkollektion. Brug det både som pynt eller rent funktionelt. Du kender garanteret elastikbåndene fra boxershorts eller fra en bukselinning.

Elastikbånd i høj kvalitet

De elastiske bånd er i en rigtig høj kvalitet og du får et rigtigt flot tryk, når du bestiller elastikbånd fra Ikast Etiket. Du skal dog være opmærksom på, at designet kan bliver “trukket” , når båndene er i brug. Men som du kan se på billedet af et elastikbånd kan det sagtens lade sig gøre at have forskellige farver.

Elastiske armbånd

Vi har flere kunder, der bruger elastiske armbånd kombineret med indvævede chips, fx RFID eller NFC. Det kan fx være fitnesscentre, klubber og andre steder, hvor medlemmerne skal “checke ind”, hver gang de kommer. Det er steder, hvor det ikke er nødvendigt at armbåndet er “låst fast” om håndleddet, som det ses i forbindelse med festivaler. De elastiske armbånd kan også bruges inde i centret, hvor medlemmerne kan tracke træning eller købe drikkevarer. De elastiske armbånd er nemme at tage af og op, sidder tæt om håndleddet og er slidstærke.

Har du spørgsmål til de elastiske bånd eller elastiske armbånd, så spørg os endelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.