BÆREDYGTIGT, CASES, EVENTS

Case: Heartland festival – kærlighed til miljøet

Heartland er en miljøbevidst festival fyldt med kærlighed. Kærlighed til hinanden, kærlighed til musik og kærlighed til miljøet. Festivalen foregår på et af de mest naturskønne steder i Danmark; i haven, der omgiver Egeskov Slot på Fyn.

Heartlands projektteam ledte efter en blød og bæredygtig løsning til deres armbånd, men de var ikke villige til at gå på kompromis med det endelige layout og design.

Heartland er desuden afhængige af, at kunne lave deres armbånd i mange forskellige designs, da de har mange forskellige billettyper og publikum, som de skal være i stand til at identificere.

Derfor har Heartland valgt en løsning af armbånd lavet af genanvendt polyester (PET). Det oprindelige materiale er plastflasker, der smeltes og derefter laves til polyesterfibre.

PET-armbåndene har den fordel, at de kan trykkes digitalt. Det sikret at layoutet bliver nøjagtigt, som de ønsker, og passer ind i deres “univers”.

Heartland festival bestiller deres armbånd mange måneder i forvejen. Det giver os mulighed for, at transportere dem fra produktionen på skib – i stedet for et fly. Det sparer vores planet til ca. 1026 kg. af Co2-udledning. Det er kærlighed til miljøet! Læs mere om skib vs. fly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.