CASES, EVENTS

Case: Copenhagen Pride fik støttearmbånd pakket og klar til salg

Copenhagen Pride ledte efter en løsning på armbånd, som de kunne sælge til fundraising. De havde ikke kun brug for armbåndene, men også emballagen og æskerne til at præsentere armbåndene på salgsstederne.

Sammen fandt vi en løsning på armbånd, pakket i poser med et fundraising-kort, hvor kunderne kunne se og læse om CPH Prides visioner og formålet med armbåndene: at skaffe penge til LGBTQIA + -samfundet og ikke mindst vise deres støtte ved at bære armbåndet.

Armbåndene er vævet i regnbuens farver, der tydeligt afspejler Copenhagen Prides visuelle identitet. Armbåndene har fået en genanvendelig lukning, der gør armbåndene lette at tage på og af igen.

Armbåndet er klassisk og præsenterer et klart signal om Copenhagen Prides ‘håb for fremtiden: At skabe en verden, hvor alle kan elske og leve frit og i sikkerhed.

Salget af armbånd har været en stor succes, og folk fra overalt i samfundet bærer armbånd for at vise støtte. Godt gået CPH Pride!

Se alle vores støttearmbånd og læs mere om CPH Pride.

Fordele ved støttearmbånd

Udover den åbenlyse fordel, at støttearmbånd rejser kapital til en forening, sag eller organisation er der andre fordele:

  • Synlig støtte og opbakning: I casen om Copenhagen Pride er der mange, der ikke selv er en del af LGBTQIA + -samfundet, der køber armbånd, for at vise deres opbakning til LGBTQIA. Når mange mennesker bakker op og viser deres støtte, giver det forhåbentligt flere modet til at være sig selv og leve det liv, de har lyst til, uanset seksualitet. Samtidig kan opbakningen også være med til at vise de mennesker, der forholder sig kritisk overfor LGBTQIA, at der er mange, der støtter op om det her – så de også ændrer deres standpunkt.
  • “Får noget for pengene”: Når man som Copenhagen Pride vælger at sælge armbånd og ikke nøjes med at samle penge ind i en samlebøsse, giver det køberen en oplevelse af, at “få noget for pengene”. Der er en fast pris og man får noget fysisk med sig hjem i form af et armbånd.
  • Oplysning: Når I sælger et fysisk produkt i stedet for kun at samle penge ind, kan I som organisation samtidig bruge jeres “taletid” til at oplyse køberen. Sammen med armbåndet kan I vedlægge et stykke pap/papir med tryk. I tilfældet med Copenhagen Pride kunne de fx fortælle hvad LGBTQIA betyder. Brug emballagen til at dele et budskab, en QR-kode, invitere til at blive fast støttemedlem, følge på SoMe eller…
  • Samarbejde og rabatter: I forbindelse med Copenhagen Pride har der været forskellige arrangementer og virksomheder, der har lavet særlige tilbud til bærere af armbåndet.

Andre typer støttearmbånd

I casen her i blogindlægget kan du se eksempler på vævede støttearmbånd. Men der er ingen, der siger at støttearmbånd ikke kan være i andre kvaliteter og materialer. For år tilbage var det især moderne med silikonearmbånd som støttearmbånd – og der er også mange fordele ved silikonearmbånd.

Silikonearmbåndene har den fordel, at de holder sig pænt i lang tid. Armbåndene er samtidigt meget nemme at rengøre, så de er mere hygiejniske end et vævet armbånd. Et vævet armbånd, der bliver vådt, kan godt være lidt klamt at have på, hvorimod et silikonearmbånd, der bliver vådt, er tørt igen på nul komma fem. Skal du sælge støttearmbånd til børn, vil vi anbefale jer at tage et kig på netop silikonearmbåndene. De kan laves i alverdens farver og med forskellige effekter.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.