CASES, EVENTS

Case: Futurium samler data gennem armbåndet

Futurium er et tysk museum, hvor alt tager udgangspunkt i spørgsmålet: Hvordan ønsker vi at leve?

På museet kan besøgende opdage og opleve mange mulige fremtidsscenarier. Som en del af udstillingen modtager de besøgende et armbånd, der giver adgang til forskellige oplevelser og aspekter af udstillingen. Armbåndene giver den besøgende mulighed for at prøve forskellige interaktive dele af udstillingen, mens museet samler information om folks meninger og adfærd.

En kerneværdi hos Futurium er en bæredygtighed fremtid. Derfor har Futurium valgt et armbånd lavet af bambusfibre. Bambus er et hurtigt og let voksende materiale, der hverken kræver kemikalier eller pesticider og er derfor en god bæredygtig løsning.

Futurium efterspurgte et armbånd med en integreret RFID-chip for at scanne ved bestemte spots i udstillingen, og her valgte de også en miljøvenlig løsning og integrerede chippen i en PVC-plade, der fremstilles af genanvendelige materialer. Lukningen er af træ og kan derfor nedbrydes i naturen og giver et naturligt udseende. Armbåndet i bambus er blødt, brugervenligt og simpelt, og designet passer perfekt ind i Futuriums’ designportefølje.

One thought on “Case: Futurium samler data gennem armbåndet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.