EVENTS

Buff med logo – bandana med tryk og logo

Buff med logo

Buff, tubehalstørklæder, halsedisse, hårbånd, neckwarmer eller bandana?

Buff med logo eller Bandana med tryk er et multifunktionelt tørklæde med mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge buff’en som hårbånd, hårelastik, halstørklæde, hat, sovemaske eller under en kasket, for bare at nævne et par eksempler.  En buff med logo er en billig reklamegave, som samtidig er enormt funktionel. Buff’en er nem at have i jakkelommen fordi den ikke fylder ret meget. Både blandt børn og voksne er den moderne halsedisse et populært produkt.

Billig reklamegave med stor brandværdi

Buffs er populære reklamegaver på efterskoler, højskoler, uddannelsesinstitutioner og blandt firmaer, der gerne vil have en billig reklamegave som give-away. Buffs er også oplagte til sportsklubber, hvor meget af træningen foregår udendørs. Her er buffen oplagt at bruge som halsedisse på de kolde morgner og aftner. På efterskolerne bliver buffs tit anvendt som tubehalstørklæder på skiture, den daglige løbetur og bliver hurtigt et uundværligt udstyr. En Buff kan også nemt bruges som en hue, der isolerer og lukker den værste kulde ude. Eller som tubehalstørklæder, der trækkes godt højt op om ørerne, så det varmer både hals og ører.

Mod ekstra betaling kan du få mere end 90% UV-beskyttelse i dine buffs.

Merchandise med gode muligheder for indtjening

Mange vælger at designe og indkøbe buffs til videresalg. Det kan være med den lokale fodboldklubs logo, gymnastikforeningen, håndboldklubben, spejdergruppen eller din egen forening. Du kan sagtens videresælge med god fortjeneste og tjene penge til foreningen. Samtidig er det et billigt stykke merchandise, som mange af dine medlemmer vil have råd til at købe.

Tips til at designe dit bandana med tryk

Når du bestiller et bandana med tryk er det dig der bestemmer hvordan det skal se ud, og du kan trykke på både forside og bagside.

Når du designer din buff er det vigtigt at være opmærksom på ikke at have for mange små detaljer på buff’en. Tænk i store tydelige flader, så du får dit design til at fremstå så tydeligt som muligt. Det er selvfølgelig oplagt at gentage dit logo, ligesom på nedenstående billede, men du kan designe din buff, præcis som du ønsker. Vælg fx logo-farver på din buff.

Buff med logo

Har du spørgsmål til vores bandana med tryk og logo? Så er du velkommen til at tage fat i vores kundeservice. Vi sidder klar på tlf. 97155312 eller på mailen info@ikastetiket.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.