EVENTS, SIKKERHED

Få mere ud af dine papirarmbånd

Et papirarmbånd kan bruges til meget andet end bare som kontrolarmbånd. Vi har samlet de bedste ideer til hvordan du kan få mere ud af dine papirarmbånd. Uanset om du skal bruge armbånd til en festival, til den lokale havefest, skolefest eller noget helt andet har du mange muligheder for at bruge papirarmbåndet. 

Som drinksbillet/madbillet

Du kan sagtens bruge papirarmbåndet som drinksbillet/madbillet. 

Ved bestilling af papirarmbånd kan du fx bruge en linje på armbåndets flade til afkrydsning. Det kan fx være at dine gæster hver har 5 gratis drinks eller 3 måltider etc. På denne måde bliver madbilletten eller drinksbilletten også personlig, og kan ikke overdrages til andre. 

Skriv fx arrangementets navn på øverste linje og på linje to kan du skrive: Drinks OOOO. Ved selve arrangementet kan I krydse af med en sprittusch, hver gang en gæst får udleveret en drink/et måltid mad.

Husk at papirarmbåndet skal kunne lukkes ordentligt om et håndled. Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke bør have tekst og tryk for langt til højre på armbåndet.

Denne løsning er smart til dig, der ikke har brug for store antal drinksbilletter eller madbilletter, eller vil sikre at billetterne ikke bliver givet eller solgt videre.

Brug farve til at vise forskellige billettyper

Når du bestiller dine papirarmbånd med og uden tryk kan du vælge baggrundsfarve. Det giver dig mulighed for nemt at differentiere mellem dine papirarmbånd. Til den mindre fest, kan det fx vise hvilket hold man er på, angive timeslots, fx hvis man kun kan deltage i en aktivitet på et bestemt tidspunkt. Det hjælper både gæster og værter til hurtigt at kunne 

Farver kan også vise om man er VIP, medarbejder, sikkerhedsmedarbejder, samarit og meget andet. En farve kan også illustrere om gæsten har entré til hele arrangementet eller kun til én enkelt dag. Det er meget hurtigere at skelne farver fra hinanden end at skulle læse tryk på armbåndet. 

Vi har mindst 25 forskellige farver i tyvek – og har du brug for en særlig farve, kan du bestille fra 100 stk med tryk i dit eget design. 

Som markør ved check-points

Skal dine gæster gennemføre et løb eller løse forskellige opgaver?

Du kan lave plads på dine papirarmbånd til at I kan markere, når gæsterne har udført en opgave eller passeret et bestemt check-point.

Hvis det er vigtigt at gæsterne ikke selv kan krydse af, kan I bruge stempler med figurer på, eller skrive unikke talkombinationer. 

Til at skrive garderobenummer på

Hvem kender ikke til mistede garderobenumre? Og selvom gæsten prøver, kan han/hun ikke huske sit nummer når arrangementet er slut. I stedet for de traditionelle garderobenumre, kan du skrive gæstens garderobenummer på armbåndet. Armbåndet er lukket om håndleddet og bliver derfor siddende hele aftenen. 

Du skal selvfølgelig være opmærksom på om der kan være grund til at snyde og skrive andre garderobenumre på sit armbånd. 

Vi håber du har fået inspiration til hvordan du kan få mere ud af dine papirarmbånd. Har du andre ideer, så del dem gerne med os i kommentarfeltet.

Du kan selvfølgelig også finde de traditionelle garderoberuller eller genanvendelige garderobenumre.

Fakta om papirarmbånd hos Ikast Etiket

  • Du kan bestille fra kun 10 stk med og uden tryk/tekst direkte på hjemmesiden. Priserne starter ved 34,95 ink moms. 
  • Papirarmbånd med tekst/tryk kan leveres med forudbestemt baggrundsfarve og sort tryk fra kun 10 stk. Vælg mellem mindst 25 forskellige farver. 
  • Du sagtens blade farverne. Det skal dog være deleligt med 10. 
  • Lægger du din ordre inden kl. 14 på hverdage, kan vi sende dine armbånd uden tryk samme dag. 
  • Hurtig levering? Armbånd med tryk kan vi levere på 1-3 arbejdsdage mod expressgebyr. 
  • Har du brug for mange detaljer eller vil du have dit helt eget design, fx med dit eget logo? Så kan vi sagtens hjælpe dig med det. Du skal dog bestille fra 100 stk, når du skal bruge armbånd i et unikt design/farver.
  • Papirarmbånd er lavet af et materiale, der hedder tyvek. Det minder meget om papir, men er meget slidstærkt og kan tåle kontakt med vand. Det ødelægger altså ikke armbåndet, når dine gæster vasker hænder. 
  • Papirarmbånd hos Ikast Etiket er i en høj kvalitet og armbåndet kan ikke tages af, uden at ødelægge det. Du er derfor sikker på, at armbåndet ikke kan gives videre.  
  • Armbånd i tyvek er populære til festivaler, endagsarrangementer, på diskoteker, hoteller, til privatfester, fester på universititeter, skoler, efterskoler og mange andre steder, hvor man gerne vil vide hvem der er inviteret/har betalt.  

Har du spørgsmål til tyvekarmbånd, så ring til os på tlf. 9715 5312 eller sende os en mail på info@ikastetiket.dk Vi svarer på alle dine spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.