bordkort konfirmation
BORDPYNT, KONFIRMATION, KREATIV

Bordkort konfirmation

Bordkort til konfirmation er en vigtig detalje, når du planlægger en konfirmationsfest. Bordkortene er en praktisk måde at sikre, at gæsterne sidder på de rigtige pladser. Samtidig kan bordkortene også være med til at tilføje et personligt og dekorativ touch til festbordet.

Når I skal lave bordkort til konfirmation, er der flere ting, I kan overveje. Vælg et design, der passer til konfirmationens tema og øvrige farver. Tag udgangspunkt i festens midtpunkt. Er konfirmanden ikke typen, der gider lave bordkort i mange timer, skal I måske ikke vælge noget, som er meget tidskrævende.

Det er oplagt at designe og udvikle bordkortene, så de matcher invitationerne, men det er absolut ikke et must!

Man kan lave bordkort på utallige måder og vi har samlet nogle forskellige eksempler herunder, som I kan lade inspirere jer af.

En mulighed er at lave bordkortene som små gaver til gæsterne. Man kan for eksempel lave små poser eller æsker, som indeholder en lille gave eller en sød hilsen til gæsterne. Det er hyggeligt både at lave og modtage.

Bordkort på Smarties-æsker

Det er nok de færreste, der ikke kan lide Smarties- og de små chokoladeæsker er oplagte at bruge til bordkort. Det kræver bare et klistermærke, som du kan klistre udenpå æsken.

Klistermærkerne måler 55x87mm og passer helt perfekt på æskerne. Klistermærkerne er designet, så gæstens navn står på siden af æsken, men man kunne selvfølgelig også sætte navnet på den brede side. På dette bordkort har vi valgt at lade billedet af konfirmanden fortsætte på flere sider af æsken. Det giver en ret fin effekt.

Tema

Har konfirmanden en særlig interesse, er det sjovt at bruge den interesse som en del af temaet for konfirmationen. Det kan fx være et computerspil, en sportsgren, musik, madlavning eller bagning. Brug elementer hans/hendes interesser til at lave personlige bordkort, som er med til at fortælle en historie om konfirmanden.

Farver

Det er prikken over i’et, når en fest, har en eller flere farver, der går igen på invitationer, duge, servietter, blomster og tryksager. Tænk gerne over at vælge 1-2 farver, som konfirmanden godt kan lide og lad disse farver gå igen.

Hvordan laver man en bordplan til en konfirmation?

Når I nærmer jer festen skal I også huske at lave en bordplan. Tænk over hvem der har det sjovt sammen, det giver altid en god stemning, hvis der er gæster, der kan grine sammen. I gamle dage sad konfirmanden tit mellem sin mor og far, men for mange er den tid måske forbi og konfirmanden vil måske hellere sidde sammen med søskende, venner eller fætre og kusiner. I kan også lave en roterende bordplan. Det kan fungere ret fint og være en god måde, hvorpå gæsterne kommer til at tale med flere forskellige.

Undgå at der kommer huller i bordplanen, hvis der er mindre børn (og forældre) der hurtigt rejser sig fra bordet. Placer dem, der potentielt forlader bordet, for bordender eller ved samme runde bord, så det ikke går ud over gæster, der gerne vil sidde ved bordet.

Inspiration til bordkort, slikposer og invitationer til konfirmationsfesten

I kan også lade jer inspirere af slikposerne og kuverterne herunder, når I skal lave bordkort, invitationer og andet til den kommende konfirmation. Klistermærkerne med billeder er også meget fine at bruge på sange.

Ideerne på billederne herunder er fra Pinterest. De er også ret fine og nemme at lade sig inspirere af. Hos Ikast Etiket sælger vi ofte customized etiketter, som vores kunder sætter på mintæsker, slikposer, chokolader og lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.