bordpynt til konfirmation
DEKORATION, KONFIRMATION, KREATIV

Personlig bordpynt til konfirmation

Konfirmationen er for mange unge en stor dag, som de husker resten af deres liv. For de fleste er det, den første rigtige fest, hvor de selv er midtpunktet. Det betyder også, at der gerne må være lagt både tid og kærlighed i detaljerne. Mange bruger derfor tid på at lave personligt bordpynt, invitationer osv. Vil du også gerne lave personligt bordpynt, men uden at skulle klippe og klistre en masse, kan du lade dig inspirere af dette blogindlæg om personlig bordpynt til konfirmation.

Tag udgangspunkt i konfirmandens interesser

Det er altid oplagt at tage udgangspunkt i konfirmandens interesser og bruge det i temaet for festen. Uanset om det er fodbold, mindcraft, rumfart, musik, dans kager eller noget helt andet.

På billedet herover har vi lavet små vaser til konfirmanden med et lidt anderledes billede af hovedpersonen. Billedet er genereret gennem app’en “Arta“. Her har konfirmanden fået en rumdragt på, så der er kommet et både fint og sjovt billede ud af app’en. Billedet har vi uploadet på Ikast Etikets hjemmeside. På ikastetiket.dk/klistermaerker kan du finde forskellige typer klistermærker. Her har vi valgt sølvklistermærker. Det giver en virkelig fed og lækker effekt at trykke på sølvfolie. De færdige klistermærker har vi sat uden på brugte (og rengjorte) konservesglas, hvor vi har fjernet de oprindelige mærkater. På billedet har glassene samme størrelse, men det giver også en fin effekt at bruge glas i forskellige størrelser. Så husk at gemme glas fra kapers, babymad, syltetøj, pesto osv. i god tid inden konfirmationen.

Tørrede blomster og lys i vaserne

På billedet har vi brugt tørrede blomster i de personlige vaser. Tørrede blomster og planter fås i utallige farver lige fra kraftige neonfarver til afdæmpede pasteller. Det giver et ensartet udtryk, når blomsternes farver matcher klistermærket med de blå og gule nuancer. Fordelen ved tørrede blomster i vaserne er at du kan lave vaserne i god tid. Du risikerer heller ikke at en væltet vase er lig med en våd dug. Ren win-win. Efter konfirmationen kan du måske endda samle de tørrede blomster og lave en buket, som et dejligt minde om en skøn dag.

Du kan også bruge de små vaser til at sætte fyrfadslys i. Det giver en ret fin effekt, når lyset skinner igennem klistermærkerne. Vil I ikke have levende lys på bordet kan du også bruge de flotte elektriske lys, der findes på markedet.

Lækkert bordpynt, der er lige til at spise

Hvem siger at bordpynt kun skal være til at kigge på? Små poser med lækkerier pynter flot, og når I samtidig fylder de små godteposer med konfirmandens yndlingssnacks bliver det ikke mere personligt. Til sidst er snackposerne blevet lukket med et klistermærke. Også her har vi brugt app’en “Arta” til at generere et lidt rigtigt flot foto.

Her har vi pakket poser med nødder og lakridser. De små slikposer er samtidig et rigtigt godt alternativ til skåle med snacks, som mange mennesker putter fingrene ned i. På det midterste billede har vi beklædt æsker med Smarties med etiketter, som dækker hele fladen. Det er også en ret sød og nem måde at lave pænt bordpynt på.

Personlig pynt til sange og kager

I kan også bruge de personlige klistermærker i cupcakes eller på konfirmationssangene. Sæt klistermærket på en lille træpind (godkendt til madvarer) og stik nu klistermærket i kagerne.

Del gerne dine egne ideer til bordpynt til konfirmationen med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.