BORDPYNT, DIY, KREATIV

Billig pynt til fest

I virkeligheden kan du bruge alverdens ting som festpynt. Hvad du vælger afhænger af festen og dit tema. Men for at det ikke bliver en rodet affære er det vigtigt, at have en rød tråd, som du kan følge. Det kan være et farvetema, en særlig stil eller noget tredje.

Find pynt i genbrug

Du kan sagtens købe ting i en genbrugsforretning, som kan bidrage positivt til dit festtema. Det kan både være ting der alene skal pynte, men det kan også være porcelæn og glas i en bestemt stil, som kan være med til at skabe stemning og atmosfære. Herunder kan du se eksempler på blandet porcelæn og glas, der er blevet malet på.

  • Porcelænsfigurer eller glasfigurer
  • Lysestager, fx i guld, messing eller glas
  • Porcelæn med guldkant, blå blomster eller et andet tema
  • Smukke vaser til havens blomster
  • Krystalglas
  • Ting i en bestemt farveskala

Herunder er der et eksempel på hvordan klare glasflasker får et helt nyt liv, når der kommer eukalyptusgrene og vand i flaskerne, inden lysene sættes i.

På de to billeder til højre er der brugt gamle bøger til at lave pynt med. Det simpelthen så fint med både hjerterne og vimplerne – og de gamle bogsider kan få nyt liv på utallige måder.

Skab en festlig atmosfære

Pynten skal være med til at skabe en fantastisk atmosfære, der får dine gæster til at føle sig velkomne. Men festpynt kan hurtigt blive en dyr post på budgettet. Frygt ej! I dag vil vi komme med inspiration til billig pynt til din næste fest. Det er de små detaljer, der kan kan tilføre din fest en charmerende og personlig stemning uden at tømme pengepungen.

Kreativ brug af klistermærker:
Klistermærker og etiketter er ikke kun for børn. Her er nogle idéer til hvordan du kan pynte op med dine egne klistermærker.

  • Dekorative balloner: Køb en pakke med ensfarvede balloner og dekorer dem med farverige klistermærker. Du kan vælge motiver, der passer til temaet for din fest eller blot skabe en festlig atmosfære med stjerner eller hjerter. Eller sæt klistermærker på med billeder af festens hovedpersoner.
  • Borddekoration: Skab et unikt og personligt bord ved at bruge klistermærker til at dekorere borddugen (egner sig bedst på en papirdug) eller bordkortene.
  • Gaveindpakning: Brug klistermærker til at dekorere gaveindpakningen. Det kan være en sjov måde at tilføje en ekstra personlig detalje til gaverne og samtidig gøre dem visuelt tiltalende.
  • Buffet eller snackbord: Brug etiketter til at vise de forskellige retter eller snacks på buffetbordet. Det hjælper gæsterne med at vælge deres favoritter uden at skulle spørge om hver enkelt ret.
  • Festlige drinksmenuer: Lav en sjov og festlig drinksmenu ved at sætte etiketter med navnene på forskellige drikkevarer eller cocktails. Det vil gøre det lettere for gæsterne at vælge deres foretrukne drink og tilføjer samtidig en festlig stemning til baren.

Husk, det er detaljerne, der gør forskellen. Med nogle enkle tiltag kan du virkelig få din festpynt til at skille sig ud. Så lad festlighederne begynde uden at bekymre dig om prisen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.