BÆREDYGTIGT, EVENTS

Bæredygtige armbånd sender et stærkt bæredygtighedssignal i hotelbranchen

Hotelbranchen bruger utallige armbånd og plastkort hver eneste dag til forskellige formål, fx til at identificere gæster, i baren, i VIP-området eller i restauranten og som adgangskontrol. Hos Ikast Etiket tror vi på, at bæredygtige valg kan gøre en stor forskel. Det er små skridt, men tænk hvis alle hoteller tog valget om mere bæredygtige løsninger, fx bæredygtige armbånd. Hvis du endnu ikke har overvejet det, er her nogle grunde til, hvorfor det er en god idé:

Miljøvenlig Indflydelse: Hotelbranchen er kendt for at generere store mængder affald, herunder engangsarmbånd. Ved at skifte til armbånd lavet af genbrugsmaterialer som PET, bidrager du til at reducere plastikaffald og fremme genanvendelse.

Komfort: Vores bæredygtige armbånd er ikke kun gode for miljøet, de er også behagelige at have på og praktiske for gæsterne. De tørrer hurtigt og føles bløde mod huden, hvilket sikrer en behagelig oplevelse for alle.

Tilpasning: Du kan skræddersy armbåndene med dit eget design, så de matcher din hotels æstetik og værdier, og dermed forstærker du dit engagement i bæredygtighed.

Tiltrækning af miljøbevidste kunder: Mange af nutidens forbrugere lægger vægt på bæredygtighed og foretrækker virksomheder, der deler deres værdier. Ved at tilbyde bæredygtige armbånd sender du et klart signal til potentielle gæster om, at dit hotel er engageret i miljøvenlige processer.

RFID-teknologi: Du kan også få dine armbånd leveret med RFID-chips, der tilføjer ekstra funktionalitet. RFID-armbånd kan bruges som adgangskontrol, kontantløse betalinger og andre bekvemme tjenester, hvilket forbedrer gæsteoplevelsen.

Vær en pioner: Ved at tage det første skridt mod bæredygtighed i hotelbranchen viser du vejen for andre. Kontakt os for prøver og en samtale om dine muligheder. Sammen kan vi gøre en forskel og sende et stærkt bæredygtighedssignal til branchen.

Hos Ikast Etiket tror vi på, at selv de små ændringer kan have stor betydning, når det kommer til at bevare vores planet. Tøv ikke med at kontakte os for at komme i gang med bæredygtige armbånd. Vi glæder os til at hjælpe dig med at tage det første skridt mod en grønnere hoteloplevelse for både gæster og miljøet.

Værd at vide om bæredygtige armbånd hos Ikast Etiket

  • Genbrugsmateriale (rPET): Du kan få både trykte armbånd og vævede armbånd hos Ikast Etiket i rPET. rPET er et genbrugsmateriale, der er fremstillet af brugte plastflasker.
  • Bambus, økologisk bomuld og hør: Armbånd i naturmaterialer er også populære blandt vores bæredygtige armbånd. Ved at vælge armbånd i økologisk bomuld fremfor konventionelt bomuld sparer du naturen for en masse kunstvanding og skadelige sprøjtemidler. Alternativt skal du vælge bambus armbånd. Bambus er meget modstandsdygtigt og vokser hurtigt. Bambusfibrene giver blødt og behageligt tekstil. Ligesom bambus kræver hør ikke ret meget kunstvanding – og er et meget slidstærkt materiale. Er armbånd i hør, noget for dit hotel?
  • Kork armbånd: Kork er også et naturmateriale, der giver plusser på klimakontoen. Men kork er også et dyrt materiale og armbåndene i kork bliver derfor ofte valgt til særlige VIP-arrangementer og ikke som armbånd i den daglige drift.
  • Armbånd med frø: Adgangsarmbånd med frø er fremstillet af bionedbrydeligt papir – og så er der lagt blomsterfrø ind i papiret.
  • Tabless armbånd: Modsat almindelige papirarmbånd, hvor man tager snippen af armbåndet, har tabless papirarmbåndene ikke en aftagelig snip, der ender som skrald i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.