ARMBÅND, FAQ

4 tips: Sådan gør armbånd sidste skoledag endnu sjovere

Sidste skoledag nærmer sig, og landets skoler gør klar til at fejre eleverne fra 9. og 10. klassetrin, der skal sige farvel til lærere og mindre elever. Vi har lavet en guide til, hvordan I kan gøre den store dag sjovere med armbånd fra ikastetiket.dk.

1. Brug armbånd som adgangsbillet til festen om aftenen

På mange skoler holder man en fest om aftenen for elever fra afgangsklasserne og deres lærere. Tit går flere skoler sammen og holder en fælles fest. Jo flere deltagere, jo sjovere bliver festen. Der er bare et problem: En stor og sjov fest tiltrækker selvfølgelig også dem, der ikke har sidste skoledag. Og hvis I er flere skoler, der mødes til festen, kender I ikke allesammen hinanden, og det er svært at vide, hvem der i virkeligheden er velkommen, og hvem der eventuelt har “inviteret sig selv”.

Derfor er det oplagt at bruge armbånd som adgangsbillet til festen. På den måde sikrer I, at det kun er de inviterede gæster, der kommer ind. Armbåndene kan udleveres af for eksempel. en lærer eller en fra skolens kontor og sættes på elevernes håndled med det samme, så det ikke kan gives videre.

2. Armbåndet bliver et helt særligt minde om dagen

Når man bliver student, køber de fleste elever en hue, der altid kan minde en om den dag, man blev færdig på gymnasiet eller handelsskolen. Men det er der ikke tradition for, når man bliver færdig med grundskolen. Derfor er det en oplagt idé at bruge armbånd til at sætte kulør på dagen og være et evigt minde om en stor dag i ens liv.

Med papirarmbånd kan I selv vælge teksten på armbåndet – for eksempel. “Sidste skoledag 2015”. I har også mulighed for at få en grafik med på armbåndet – for eksempel. skolens logo. Og vælger I festivalarmbånd, som man bruger på de store musikfestivaler, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vær opmærksom på, at armbånd med grafik kun kan bestilles ved direkte henvendelse til ikastetiket.dk på info@ikastetiket.dk eller telefon +45 9715 5312.

3. Lav armbånd som en gave til de mindre klasser

Sidste skoledag er selvfølgelig en meget stor og vigtig dag for afgangseleverne. Men det er også en dag, eleverne fra de mindre klasser glæder sig rigtig meget til. På mange skoler er der tradition for, at de store elever deler slik ud i løbet af dagen til de små elever, der kan beundre de store elever, som de ser op til.

Hvis I laver et flot armbånd for alle på skolen, har I en sød gave til alle de mindre elever, der kan minde både jer selv og de små om en rigtig god dag.

4. Brug armbåndet til holdinddeling

Mange steder er der også tradition for, at de store elever laver underholdning og aktiviteter for de mindre elever, der har fri fra “almindelig” skole for at fejre de store.

Laver I for eksempel konkurrencer eller andet, hvor de mindre elever skal inddeles i hold, er det oplagt at bruge armbånd i forskellige farver, der kan sidde på håndleddet hele dagen og skabe en bedre holdfølelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.