EVENTS

Stafet med kollegaer

Står I overfor en omgang DHL stafet eller lignende på kontoret, får I her nogle ideer til at gøre stafetten til en succes, som I har lyst til at gentage.

Afstem forventninger

Det er måske ikke alle på kontoret, der går lige meget op i at løbe. Nogle er in-it-to-win-it, mens andre er mere optagede af at spise grillpølser og drikke fyraftensøl, når stafetten er slut. Der skal være plads til begge typer, men det er en god idé at forventningsafstemme inden I sætter hold. Hvis I er løbere nok til flere hold, kan det være en fordel at sammensætte holdene efter ambitionsniveau og målsætninger. Så får alle en god oplevelse. Det kan også være der er forskellige distancer, som differentierer holdene. Nogle stafetter har også gå-ruter. En gåtur giver plads til at mange kan deltage, selvom løb ikke er noget for dem.

Lav nogle fælles træningspas

I kan med fordel lave nogle fællestræninger inden stafetten efter arbejdstid. Eller måske endda overtale chefen til, at I løber i arbejdstiden. Det hjælper de kollegaer, der måske ikke kommer så tit afsted, med at få trænet lidt inden stafetten – og så er det sjældent dårligt for helbredet og humøret at få dyrket motion. I kan helt sikkert også finde en masse løbeprogrammer online, hvis der er nogen, der har brug for en blid start. Måske I skal have en løbetræner forbi kontoret med gode fifs til at undgå skader? Det er helt op til jer.

Image by Freepik

God mad og god stemning

Til en stafet hører der sig også mad og drikke til, så husk at planlægge lidt god mad til efter løbet. Sandwiches, burgere, hotdogs eller lignende er tit populært, men måske I har en bedre idé. Der skal selvfølgelig også være vand til at slukke tørsten, men når løbet er ovre, kan en øl eller sodavand også være lækkert. Hvis I har kollegaer med skader eller som ikke har lyst til at løbe, kan I måske invitere dem med til at stå for maden, så er de ikke udenfor fællesskabet, men bidrager aktivt til at alle får en god aften.

Holdånd

Gør det til en festlig tur at løbe stafet sammen på kontoret. Find et holdnavn, måske en særlig udklædning eller et andet kendetegn, som viser de andre hold, hvem I er. I kan også lave festivalarmbånd, hvor I får broderet eller trykt jeres firmalogo på. Det giver sammenhold og så er der også lidt god reklame i, at vise andre, at hos XX-firma, har I det sjovt sammen. Se hele udvalget af kontrolarmbånd ved at klikke på linket. Hvis I gerne vil have noget lidt anderledes, hjælper vi dig gerne hos Ikast Etiket. Lav jeres egne T-shirts med tekst eller logo med strygemærker uden baggrund.

Varm trøje og tæppe

Når I er færdige med at løbe er det tid til at snakke og grine med sine kollegaer, så husk en varm trøje og et tæppe til at sidde på, når løbet er slut, så du ikke skal gå hjem, fordi du fryser.

Del gerne dine bedste tips til en vellykket stafet i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.