EVENTS

Sådan planlægger du et brag af en firmafest

Underholdning

Det er altid en god icebreaker, hvis I har budget til at få en stand-up komiker ud at optræde inden festen for alvor går i gang. Når I booker en komiker, så sørg for at afstemme med ham/hende, hvad der er ok og hvad der er no go at sige. Vær ikke bange for at tale med mere end en komiker, inden I booker og find én der passer til firmaets jargon. Så bliver det bare sjovere for alle parter. I kan også tale med vedkommende om at lave jokes, der passer specifikt til firmaet. Det koster som regel lidt mere, da vedkommende, skal bruge tid på at skrive nye jokes.

I kan også vælge at booke en instruktør, der skal lære jer at danse, synge eller spille et lidt anderledes spil. Arbejdspladser er forskellige, så husk at vælge en form for underholdning, der passer til medarbejderne. Det er ikke sjovt at booke en danseinstruktør, hvis gæsterne synes det er langt ude over deres comfortzone.

Musik

Med den rette DJ eller band, vil I også få et brag af en fest. Book musikere, der kan spille forskellige typer musik, som kan ramme flere generationer og vælg en DJ, der virkelig kan fornemme sit publikum og tilpasse musikken stemningen.

Pynt

Husk også at pynte festlokalet, gården eller kontoret op til fest. Lyskæder, guirlander og ting der bidrager til at sætte en scene er uundværlige, hvis du vil arrangere et brag af en firmafest.

Mad

Du har garanteret været til firmafest, hvor der er blevet serveret buffet – men hvorfor ikke gøre noget anderledes og leje 3-4 foodtrucks, som I kan stille op i en gård eller på en græsplæne. Mange foodtrucks laver virkelig lækker mad. Til en mindre firmafest kan det også være både hyggeligt og lækkert at få en kok ud og tilberede og servere maden på stedet. Skal det være mindre højtideligt er en god gammeldags pølsevogn ofte også et hit!

Image by Freepik

Invitation

Dine kollegaer skal selvfølelig have en invitation, der allerede sætte stemningen for festen. Gør noget ud af invitationen – så det ikke bare er en mødeindkaldelse i outlook.

Drikkevarer

Til lækker mad, hører også lækre drikkevarer. De fleste firmaer serverer gerne drinks med alkohol, men der er efterhånden mange alkoholfri alternativer, som smager godt. Det behøver ikke kun være sodavand, til dem der ikke drikker alkohol.

Festivalarmbånd og dørmænd

Det er ikke sikkert at jeres fest har en størrelse, hvor der er brug for en dørmand. Men holder I fest med mange mennesker, kan det alligevel være en fordel, for at forhindre uindbudte gæster. Samtidig kan det være rart med en ekstern, der kan få ro på gemytterne, hvis der skulle opstå uenigheder eller optræk til ballade, hvis der er medarbejdere eller kollegaer, der får en tår over tørsten. For at hjælpe dørmændene med at se, hvem der er inviteret kan I lave jeres egne kontrolarmbånd. Hos Ikast Etiket hjælper vi jer gerne, med at lave unikke festivalarmbånd, der passer til jeres arrangement med logo, tekst, drinksbilletter eller andre gimmicks.

Del gerne dine bedste erfaringer med at arrangere firmafester i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.