personlig pynt til brylluppet
BORDPYNT, KREATIV

Personlig bordpynt til bryllup

Bryllupper er fantastiske fester fyldt med glæde og kærlighed. Der findes bryllupsfester i alverdens størrelser og med forskellige koncepter. Uanset om jeres bryllupsfest er den helt intime version med kun brudeparret eller en kæmpefest med hundredevis af gæster, er det muligt at lave personlig bordpynt.

Sådan laver i personlig bordpynt til brylluppet

  • Tag udgangspunkt i jeres fælles interesser, men også individuelle interesser, som kan fortælle jeres historie: Er I begge vilde med fodbold, måske endda et bestemt fodboldhold, så kan det være at netop dette fodboldhold skal være en del af jeres bordpynt. Måske skal det bare være farverne, hvis I ikke ønsker bolde eller fodboldskjolde som en del af bryllupspynten.
  • Vælg nogle farver I godt kan lide: Der er ingen grund til at vælge en farve, der er højeste mode, hvis I synes det er grimt. Tag altid udgangspunkt i en farvepalet, som I selv er glade for.
  • Brug billeder af jer selv: Det er hyggeligt for både jer selv og jeres venner, hvis I har billeder med til bryllupsfesten, som fortæller noget om jeres rejse som par. Tag udgangspunkt i billeder af jer sammen som par, men brug også billeder hvor I er sammen med jeres familie og venner, som er med til bryllupsfesten. Det er let at lave klistermærker med billeder, som I kan sætte på alt fra bordkort, invitationer, bordnumre, snackbags, hangover-poser osv.
  • Brug ikoner, figurer eller andre symboler, som fortæller en historie om jer: Har I en fælles interesse i musik, bøger, en bestemt sportsgren eller noget helt andet, så find nogle fine ikoner som I kan bruge grafisk. I kan også finde figurer, som fysisk kan stå på bordet. Er I udprægede sportsmennesker, så find pokaler, medaljer eller andre symboler for sejr, som I kan sætte på bordet. I kan også tage udgangspunkt i jeres fælles rejser som par. Brug billeder fra forskellige destinationer eller souvenirs, som I har taget med jer hjem.
  • Brug jeres venner som en del af bordpynten: Fotos af jer, sammen med jeres venner er også en meget fin og personlig bordpynt. Hvis I har billeder af alle jeres gæster, så kan I lave bordkort med billeder i stedet for at skrive navnet.
  • Har festen et tema? Hvis jeres fest har et tema, skal bordpynten selvfølgelig tage udgangspunkt i dette tema. Det kunne fx være et tema med udgangspunkt i en festival.
  • Lav bordpynten selv: Personlig bordpynt handler ikke kun om hvordan pynten ser ud. Det kan også være bordpynt, som I selv laver. Uanset om I vil lave bordkort eller kageopsatser af træ, er det en hyggelig del af bryllupsforberedelserne. Især hvis I kan lave noget af det sammen.

Lad gæsterne spise af bordpynten

Hvem siger at bordpynt kun er “til pynt”. I kan sagtens lave bordpynt eller dekorationer, som også er små gaver til jeres bryllupsgæster. Det kan være små pastilæsker, slik, chokolade, nøgleringe eller blomsterbuketter, som gæsterne må tage med sig, når festen er slut. I kan personliggøre små æsker eller poser med etiketter. Lav etiketter med billeder eller tekst online hos Ikast Etiket. Her kan I selv skrive tekst og uploade fotos, ikoner eller anden grafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.