EVENTS, MARKEDSFØRING

Navneskilte – et must til events og konferencer

Navneskilte er et must, hvis du afholder professionelle events og konferencer. Med navneskiltet får dine gæster og kunder en nem icebreaker, når de kan læse hinandens navne og firmaer. Men måske også en fun fact? Navneskiltet sparer også deltagerne for pinlige situationer, hvis de ikke kan huske en anden deltagers navn, selvom de talte sammen over morgenmaden.

Hos Ikast Etiket har vi flere løsninger, som vi vil anbefale til dine navneskilte. Især vores plastlommer, der fås i mange forskellige størrelser, er populære. Vi fører altid et fast sortiment af plastlommer i de mest gængse størrelser. Har du særlige ønsker til størrelse og format, laver vi dem gerne på bestilling, som udgangspunkt ved køb af 500 styk eller flere, men spørg os altid, hvis du har særlige ønsker. I stedet for at sætte navneskilte i keyhangers, kan I også bruge de såkaldte yoyo‘er.

Et navneskilt er ikke bare et navneskilt

Plastlommerne fra Ikast Etiket er lette at fastgøre i keyhangers, som dine deltagere og kunder kan bære om halsen. Men du behøver ikke nøjes med at bruge navneskiltene til deltagernes navne. Herunder får du en række ideer til, hvordan du kan bruge pladsen på dine indstik:

  • Personlige programmer til deltagerne. Hvis dine deltagere skal melde sig til moduler eller oplæg efter eget ønske, kan I printe den enkelte deltagers program på et indstik. Hvis I gerne vil printe programmer på indstik, vil vi anbefale at I vælger plastlommerne i A6-formatet.
  • Værelsesnummer
  • Særlige diæter, som deltagerne kan vise til personalet
  • Særlige rettigheder, fx adgang til VIP-områder etc.
  • Navneskilt med oplysninger om navn, stilling, firma
  • Fun fact om deltageren, som han/hun selv har skrevet

Gør networking lettere og mere effektivt

Når du deltager i en konference, er det ofte en oplevelse fyldt med ny viden og muligheder. Deltagerne på konferencen har mulighed for at netværke og udveksle ideer. For at få det maksimale ud af en konference, er det vigtigt at gøre networking så let som muligt. Her kommer navneskilte til konferencer ind i billedet som en simpel, men kraftfuld løsning. Med navneskiltene er det let at læse hinandens navne og se hvilket firma de andre deltagere kommer fra. Når dine deltagere får mere “med hjem” end oplæg de har deltaget i, vil de også være mere motiverede for at komme igen en anden gang.

Navneskilte er ikke kun til at vise dit navn; de giver også information om virksomhed, titel og eventuelle nøglekompetencer.. Det skaber øjeblikkelig identifikation og fjerner enhver usikkerhed om, hvem du er og hvad du kan tilbyde.

Fremmer den meningsfulde samtale

Når folk har adgang til information på et navneskilt, giver det dem en nem samtalestarter. I stedet for at bruge dyrebare minutter på at finde ud af, hvad du arbejder med, kan dine samtalepartnere straks dykke ned i relevante emner. Dette fremmer mere meningsfulde samtaler og hjælper dig med at opbygge forbindelser, der kan have en varig indflydelse.

Professionel atmosfære

Navneskilte bidrager også til at skabe en professionel atmosfære på konferencen. Det viser, at arrangørerne har gjort sig umage for at lette networking og skabe en sammenhængende oplevelse for deltagerne. Dette giver konferencen et mere sofistikeret præg og gør det mere tiltrækkende for potentielle deltagere.

Har du særlige ønsker til navneskilte, så tag endelig fat i os hos Ikast Etiket. Der er ingen der siger at navneskilte skal se ud på én bestemt måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.