EVENTS

Morten tager ikke sine festivalarmbånd af frivilligt

For Morten Six er festivalarmbånd ikke bare en adgangsbillet til en festival, der bliver smidt ud, når festivalen er slut. Morten beholder nemlig sine festivalarmbånd om armen, indtil de falder af helt af sig selv. Faktisk skal vi skrue tiden helt tilbage til Midtfynsfestivalen i 1992, hvor Morten for sidste gang tog et festivalarmbånd af håndleddet frivilligt. Morten fortæller at festivalarmbåndene typisk holder 8-10 år, før de til sidst er blevet så slidte, at de falder af.

De traditionelle festivalarmbånd holder endnu

Selvom Morten i udgangspunktet elsker alle slags armbånd er han alligevel ikke i tvivl, når man spørger ham, om han har en favorit. De vævede festivalarmbånd er bare lidt federe og mere autentiske i Mortens optik. Og så holder motivet også væsentligt bedre, når man går med armbåndene i så mange år. Ved brug gennem lang tid, falmer de trykte armbånd. Når det kommer til at lukke armbåndet er Morten heller ikke i tvivl: “Det skal selvfølgelig være med alulukning og ikke de store plastik dutter som kan blive ved at blive strammet og ofte bliver det ved en fejl og må tages af eller skiftes.” Så selvom der er kommet mange andre typer af festivalarmbåndet på markedet holder de traditionelle armbånd stadig. Både hvad angår udtryk og slid, i hvert fald hvis du spørger Morten.

Det er fedt at se andre bruge dét, man har designet

Morten er ikke kun entusiastisk samler af festivalarmbånd, han designer dem også. Igennem mange år har han designet festivalarmbånd til både den lille sydfynske undergrundsfestival Fællestival og Stengade goes Roskilde. Morten er festivalentusiast ind til knoglerne og til sommer kan du hilse på ham i Frigear bar ved Arena scenen på Roskilde festival, der er drevet af foreningen Frigear. Du kan kende Morten på armen med de mange armbånd.

Der er ingen tvivl om, at de festivalarmbånd, Morten bedst kan lide, er dem han selv får lov til at designe: “Det er altid sjovt at se de ting man laver, blive til noget som folk beholder på deres arm og endda nogle gange i årevis,” fortæller Morten. For ham vidner det om, at man gerne vil vise omverdenen at man har deltaget i netop dette arrangement enten som gæst, frivillig eller ansat.

Herunder kan du se et udvalg af Mortens samling af festivalarmbånd. Heriblandt også flere af de armbånd, som Morten selv har designet til Stengade og Fællestival.

Hvad er vigtigt, når du skal vælge festivalarmbånd?

Har du det ligesom Morten, at de vævede festivalarmbånd er det fedeste? Eller har du et detaljeret design, som gør sig bedst på tryk? Uanset hvordan slutresultatet skal se ud, så lad Ikast Etiket være din sparringspartner, når du skal købe festivalarmbånd. Her er ingen opgaver for store eller små eller med for mange detaljer. Vi vil altid gerne hjælpe vores kunder i mål, så I får de festivalarmbånd der passer perfekt til jeres arrangement og publikum. Send en mail til info@ikastetiket.dk eller ring på 9715 5312 og fortæl os om arrangementet, jeres behov for sikkerhedskontrol og ikke mindst ønsker til design. Og vær ikke bange for at tage fat i os, i for god tid. Med god tid har vi flere muligheder for at skrue på prisen og fx sejle jeres festivalarmbånd hjem, i stedet for at flyve dem. Det er både fordelagtigt for miljøet og budgettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.