JUL

Inspiration til Julepynt 2020

Julen er i år særdeles velkommen hos rigtig mange. Batterierne trænger til at blive ladet op, og hvad er bedre end at lave sit eget julepynt? Det er hyggeligt og mens mange julearrangementer er aflyst er det måske i år, hvor du endelig har tid til at lave dit eget julepynt? Få inspiration til julepynt 2020 herunder:

Enkelt og fint julehjerte

Julepynt 2020

Julehjerterne her er simpelthen så fine og samtidig ret nemme at lave. Hjerterne er lavet af reststof – så det gælder bare om at bruge, hvad du har i gemmerne.

Sådan gør du:

  • Tegn et hjerte på et stykke papir i den størrelse du gerne vil have hjertet.
  • Klip din papirskabelon ud og læg den på stoffet i et hjørne. Du bestemmer selvom om bagsiden af hjertet skal laves på samme stof. Brug gerne 2 mønstre eller måske et ensfarvet stof sammen med et mønstret.
  • Tegn med stofkridt på bagsiden af stoffet rundt om skabelonen. Klip nu hjerterne ud.
  • Læg stofstykkerne vrang mod vrang og sy dem sammen.
  • Når hjerterne næsten er syet sammen kan du fylde dem med pladevat eller vat. De må gerne blive lidt buttede.
  • Sy nu hjertet helt sammen.
  • Hvis du gerne vil have et navnebånd på hjertet, kan du sy det på inden du syr de to stykker stof sammen.
  • Du kan også lave stjerner eller andet end hjerter, hvis du har mod på det.
  • Nu er det bare at sy en hank på hjertet. Her kan du bruge garn, satinbånd eller navnebånd.

Herunder ser du forskellige variationer over det samme hjerte. Her har vi fx også brugt nogle af de søde hjertelabels, som vi har på lager.

TIP: Vil du gerne have julepynt med navn, men skal det være personligt og ikke masseproduceret. Så lav dit eget julepynt og brug navnebånd til at sætte på dine kreationer. Du kan også lave et klistermærke og sætte på et rundt stykke træ. Så er det nemt at lave julepynt med navn., fødselsdato, fødselsvægt eller lignende.

“Snyd” dig til eksklusivt julepynt

Er det der med at sy ikke lige dig? Eller vil du gerne have eksklusivt julepynt uden at bruge en formue på det? Så kan du heldigvis bruge dette simpletrick. Køb noget forskelligt julepynt til billige penge. Det kan være sjovt at købe noget forskelligt fra forskellige steder. Men vælg gerne et tema. Det kan fx være du vælger et lyserødt tema, et tema med dyr, nisser, guld osv.

For at skabe et ensartet og sammenhængende udtryk, en rød tråd om man vil, sætter du nu dit eget bånd i pynten. Du designer dit eget gavebånd ved at skrive din egen tekst, vælge skrifttype, baggrundsfarve og tekstfarve. Gavebåndet binder nu de forskellige stykker julepynt rigtigt flot sammen. Voila! Eksklusivt og personligt julepynt 2020.

Julepynt må gerne være sjovt. En corona-venlig julemand er blevet særdeles populær i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.