JUL, KREATIV

Design let dine egne til og fra mærker hos Ikast Etiket

Hvorfor bruge til-og-fra mærker på gaver?

Julen er en tid fyldt med glæde, samvær og ikke mindst gaver. I denne festlige periode spiller til-og-fra mærker en væsentlig rolle i gaveudvekslingen. Disse små, ofte dekorative kort, har ikke kun en praktisk funktion, men er også en del af den julemagi, der omgiver denne særlige tid på året.

For det første sikrer til-og-fra mærker, at gaverne når til den rette modtager. Med familie og venner samlet, kan det hurtigt blive kaotisk omkring juletræet. Mærkerne hjælper med at organisere gavefordelingen, således at hver gave lander i de rette hænder, og ingen bliver overset eller forvekslet. Med mærkerne er der desuden mulighed for at udtrykke følelser og tanker gennem en lille hilsen.

Et andet vigtigt aspekt ved brugen af til-og-fra mærker er æstetikken. De kan være smukt designet og tilfører ekstra charme til gaveindpakningen.

Samlet set er til-og-fra mærker en lille, men væsentlig del af juletraditionen. De understøtter ikke blot praktiske aspekter af gaveudvekslingen, men også de følelsesmæssige og æstetiske elementer, som gør julen til noget ganske særligt

Design let dine egne til-og-fra mærker hos Ikast Etiket

Vores til-og-fra klistermærker er populære på julegaver og firmagaver. Uanset om du vil have etiketter som privat person eller til en virksomhed, er det let at designe og bestille til-og-fra klistermærker hos Ikast Etiket.

Til-og-fra mærker med logo

Mange virksomheder vil gerne forære deres kunder og samarbejdspartnere en gave i anledning af julen eller i forbindelse med jubilæer eller andre mærkedage. Med klistermærker og etiketter er det let at sætte logo på vinflasker, chokoladeæsker, gavekort. Ja faktisk kan I næsten sætte klistermærkerne med logo på alt. Det gør det let at give medarbejdere og samarbejdspartnere en udvalgt gave og samtidig sætte jeres firmalogo på, på en let og enkel måde. De fleste firmaer bruger etiketterne som “fra-klistermærker” og har ikke behov for at skrive hvem gaven er til, men hvis man ønsker at holde styr på at alle medarbejdere får udleveret en julegave, kan I sagtens designe etiketterne, så der er plads til at skrive med en tus eller kuglepen.

På billederne herunder kan du se to eksempler på til-og-fra mærker med logo. Her er etiketterne designet i anledning af julen. Her har firmaerne valgt en juleskabelon og tilføjet deres logo med en hilsen om en glædelig jul.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_20181106_203705-2-1024x872.jpg

Flotte til-og-fra mærker til julekort og julehilsner

De flotte til-og-fra mærker fra Ikast Etiket er også rigtig fine at bruge til julekort i privat regi. Det er let at uploade et foto med julestemning. Skriv en tekst henover billedet, når du bestiller klistermærkerne online. Sæt let de selvklæbende til-og-fra mærker uden på kort eller direkte på gaven. Du kan også sætte klistermærkerne på kort og kuverter til familie og venner. Sæt klistermærket på et stykke karton og skriv en personlig hilsen, hvis du synes der skal stå mere end på selve mærkatet.

Når du designer klistermærkerne, kan du også designe dem med et felt til at skrive på, hvis du gerne vil bruge dem som til-og-fra mærker på julegaverne under træet.

Design dine egne klistermærker til indpakning i dag og få dem leveret i løbet af få dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.