Fjerne klistermærker fra bil
FAQ, KLISTERMÆRKER

Hvordan fjerner man klistermærker fra bil?

Har du et eller flere klistermærker på din bil, som du gerne vil have fjernet? Eller sidder der rester af lim fra et klistermærke? Når du fjerner klistermærker fra en bil skal du altid være opmærksom på det materiale, du vil fjerne klistermærket fra. Der er forskel på om du skal fjerne et klistermærke fra glas, interiør eller en lakeret overflade.

Fjern klistermærker fra bilruder:

  • Kan du få fat under klistermærket og løsne mærket er det bedst bare at trække det af. Kan du ikke trække klistermærket af, kan du forsøge dig forsigtigt frem med nedenstående.
  • Glasskraber. En glasskraber er et fantastisk redskab til at fjerne klister og andet skidt fra glas. Det skarpe knivblad fjerner forsigtigt klistret fra klistermærket uden at glasset bliver ridset. Glasskrabere bliver solgt i de fleste rengøringsforretninger eller byggemarkeder.
  • Sidder der genstridige limrester kan du prøve at fjerne limen med madolie, fx rapsolie. Virker det ikke kan du bruge lampeolie. Pas på du ikke spilder olie, der kan give pletter.

Fjern klistermærker fra metal:

  • Du må ikke bruge en glasskraber på metal! Du kan i stedet prøve en hårtørrer. Start med kold luft-funktionen og sku op for varmen gradvist, hvis det ikke er nok. Vær opmærksom på om metallet kan tåle varmepåvirkningen.
  • Hold føntørreren tæt på klistermærket og peg hårtørreren mod klistermærket indtil limen bliver varm, så du efterfølgende kan fjerne klistermærket med fingrene. , Undgå at bruge en føntørrer, hvis klistermærket sidder på plast, da det kan blive blødt og miste faconen.

På lakerede overflader bør du overveje at alliere dig med en professionel, der kan fjerne klistermærket uden at ridse lakken.

Vær opmærksom på at ovenstående altid er på eget ansvar. Prøv dig frem på et mindre synligt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.