hvordan får man navn på dåbskjole
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvordan får man navn på dåbskjole?

Vil du gerne have navn på familiens dåbskjole er der forskellige løsninger. Herunder kan du blive inspireret til hvordan man får navn på dåbskjole.

Håndbroderet navn på dåbskjolen:

Håndbroderet navn sys som oftest med kontursting, kædesting, korsting eller Holbein syning. Det kræver øvelse at få et flot resultat, hvis du gerne vil have navn og evt. dato håndsyet på dåbskjolen. Ofte er det en god idé at finde en øvet syerske. Find én, som er vant til at sy i sarte materialer, som en dåbskjole ofte er. Når man syr navn på en dåbskjole i hånden vil man ofte sy med en tråd, der matcher kjolens farve, men man kan også vælge en anden farve.

Det kan være en god idé på forhånd at finde billeder eller illustrationer af hvordan du forestiller dig det færdige resultat skal se ud. Det sikrer at du og syersken er enige om hvordan det endelige resultat skal se ud. Du kan også komme med forslag til hvordan skriften skal se ud. Medbring fx en udskrift af navnet sådan som du ønsker dig teksten. Men vær opmærksom på at det ikke er sikkert alt kan lade sig gøre.

Du kan også se denne fine video fra YouTube, hvor du kan få tips og tricks til hvordan du selv kan sy navn på dåbskjolen i hånden: Link til video.

Maskinsyet navn på dåbskjolen

Der findes både symaskiner og broderimaskiner der kan sy navn på stof. Mange private har maskiner, der kan sy eller brodere navn på tekstiler. Inden du får syet navn på arvekjolen, så kan du bede om en broderiprøve af navn og dato på et tilsvarende stykke stof, så du kan vurdere om det færdige resultat bliver som ønsket. Du kan også sagtens finde professionelle systuer, der kan brodere navn i en dåbskjole.

Navn på dåbskjolen med navnebånd

En ulempe ved både håndsyet og maskinbroderet navn på kjolen kan være at stoffet bliver rynket. Med et navnebånd er der mindre syning i selve stoffet og du får et flot resultat som du nemt selv kan lave derhjemme.

Når du designer dine navnebånd online har du mange forskellige muligheder for at sætte et personligt præg på navnebåndet. Herunder kan du se nogle forskellige eksempler. Når du designer dine navnebånd vælger du selv tekst, skrifttype, farve på båndet og farve på teksten.

Du kan også bruge de flotte navnebånd på dåbstæppe, barnevognstæppe og mange andre ting til familiens lille ny.

Har du andre ideer til hvordan man får navn på dåbskjole, så del dem endelig med os i kommentarfeltet.

2 thoughts on “Hvordan får man navn på dåbskjole?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.