hvad er navnemærker?
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Hvad er navnemærker?

Navnemærker er små etiketter med navn, som du kan bruge til at sætte på dine ejendele. Navnemærker bliver især brugt af børnefamilier til at sætte i børnenes tøj. Når der er navn i tøjet og på andre ejendele er det meget nemmere for pædagoger og forældre at vide hvilke ting, der tilhører hvilket barn. Navnemærker bruges også af voksne, der gerne vil passe ekstragodt på deres ting.

Navnemærker fås i forskellige typer og kvaliteter, som vi vil gennemgå herunder.

Navnemærket

Navnemærket fra Ikast Etiket er et lille klistermærke specielt udviklet til at sætte i tøj. Når du bruger Navnemærket anbefaler vi ALTID, at du sætter mærket fast i en label inde i tøjet, fx en vaskeanvisning. Sætter du Navnemærket fast på denne måde er du næsten helt sikker på at mærket ikke kan falde af. Navnemærket fra Ikast Etiket tåler selvfølgelig vask i vaskemaskine og du kan også sagtens bruge de smarte navnemærker på sutteflasker, drikkedunke, babyalarmer og andet udstyr.

Strygemærker

Strygemærker er meget holdbare navnemærker, som du skal stryge fast i tøjet. Ulempen ved strygemærkerne er at de er svære at tage ud af tøjet igen, hvis du gerne vil videresælge tøjet, når dine børn fx ikke længere kan passe deres tøj.

Klistermærker med navn

Klistermærker med navn er en nem og meget holdbar løsning, når du gerne vil have navnemærker på ting, der bliver brugt meget og/eller udendørs. Det kan fx være en bærbar computer, der skal op og ned af tasken hver dag. Rulleskøjter, cykel, cykelhjelm, skolebøger, opladere, madkasse og meget andet. Klistermærker købt hos Ikast Etiket tåler opvaskemaskine.

Navnebånd

Navnebånd er for nogen en “gammeldags metode”, når det kommer til navnemærker. Navnebånd er vævede bånd, hvor navn og evt. telefonnummer bliver vævet ind i båndet. Denne form for navnemærker egner sig kun til tøj og tekstiler. Navnebånd fås desuden med strygebagside til dem, der godt kan lide navnebåndets udtryk, men som måske helst vil være fri for at sy.

Navnebånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.