etiketter
ETIKETTER, FAQ

Hvad er etiketter?

Etiket er i ordets oprindelige forstand en lille lap papir eller seddel der klistres eller på anden måde fastgøres på en beholder, for at fortælle om indhold i beholderen eller fx at angive hvem, der har lavet indholdet ved at skrive navn på etiketten. En etiket kan også fortælle hvem en ting tilhører. Fx hvis du sætter en etiket med dit eget navn på din cykelhjelm. Du kan også bruge etiketter uden på glas, flasker eller kasser for at minde dig selv eller familie/kollegaer om hvad der er i beholderen.

I dag er der lovgivning om hvad der skal stå på etiketter, på de varer der bliver solgt i dagligvarebutikkter og mange produkter skal fx tydeligt angive producent, indhold, holdbarhedsdato og meget andet, som fx kan stå på en etiket.

Etiketter bliver også brugt som en del af en virksomheds branding. Det er de færreste der er i tvivl om producenten er Coca Cola eller Pepsi, når de ser på etiketten på en cola.

Mange forbinder etiketter med selvklæbende etiketter, som bliver klistret på beholderen.

Etiketter fås i mange kvaliteter

Andre ord for etiketter er labels, klistermærker, mærkater, mærker. Etiketter fås i mange forskellige kvaliteter, fx papir, stof, gummi, metal. Har du brug for etiketter i tekstil, gummi, silikone eller læder kan du tage et kig på vores mærkater til tøj.

Hos Ikast Etiket sælger vi både etiketter til den selvstændige, der vil brande sin virksomhed og til private, der gerne vil have etiketter på alt fra opbevaringsbokse, hjemmelavet saft og meget andet.

Du finder et stort udvalg af selvklæbende etiketter her hos Ikast Etiket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.