Den færdige figur af fimo-ler hængt op i gavebånd fra ikastetiket.dk
DEKORATION, PÅSKE, VÆRTINDEGAVER

Hjemmelavet påskepynt: Søde figurer af fimo-ler med pastelfarver

Design og bestil tøjmærker og navnebånd til dine kreative projekter:

Hvert år til påske hænger vi en troldegren op i loftet og hænger fint påskepynt på. I år er denne løsning mere praktisk end nogensinde, for vi har fået kattekilling, og det er helt udelukket at sætte grene i en vase – det er alt for spændende for en killing.

Sidste år blev grenen pyntet med farverigt retropynt købt i genbrugsbutikker, men i år er jeg mere til pasteller, og Carla og jeg har kastet os ud i at lave vores egen version i fimo-ler.

Du skal bruge til hjemmelavet påskepynt af fimo-ler

Materialer til påskepynt af fimo-ler

Start med at rulle fimo-ler ud – jeg har rullet det ud på en voksdug og Carla har været så sød at låne mig sin meget fine rulle, der normalt bruges til modellervoks. Vi rullede det ud i små stykker, da jeg synes, det er nemmere at arbejde med.

Rulle og udstikningsform

Når du har udstukket dine figurer, skal du huske at prikke et hul til ophængning. Derefter skal de bages i ovnen ved 130 grader. Disse er bagt i ca. 20 minutter, men det afhænger af hvor tykt man ruller det ud.

Udstukne figurer af fimo-ler

Nu kan du vælge at dekorere dine figurer eller bruge dem, som de er. Carla og jeg var enige om, at der skulle lidt farve på.

Dekorerede figurer af fimo-ler til påskepynt

Nu mangler vi bare at trække det fine gavebånd fra Ikast Etiket igennem hullerne – jeg har valgt at sy båndet sammen ret mod ret på symaskinen, men en endnu hurtigere løsning er at binde en knude.

Figurerne har fået snor i med gavebånd fra ikastetiket.dk

Så er der hjemmelavet påskepynt – jeg synes det er en rigtig lækker detalje med en personlig hilsen på gavebåndet. Det findes i flere forskellige farver, og det gule er jo særligt velegnet til påske.

Figurerne af fimo-ler er hængt op som påskepynt i en troldegren med gavebånd fra ikastetiket.dk

Færdig hjemmelavet påskepynt af fimo-ler hængt op i gavebånd fra ikastetiket.dk

Se også vores indlæg om søde gækkebreve, du kan lave sammen med børnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.