babypakke fra ikast etiket
FAQ, MÆRKATER TIL TØJ

Guide: Oversigt over gratis Babypakker 2021

Når de to streger på graviditetstesten er er blevet til en bule på maven begynder de fleste så småt at starte en indkøbsseddel med udstyr til baby. Butikker, blade for gravide, veninder og bedsteforældre har med garanti en masse gode råd til uundværlige ting til baby. Som kommende forældre (især første gang) kan det være en jungle, for hvilket mærke bleer skal man lige vælge, hvilken babyolie er bedst og hvilken sut er god og skal vi bruge vådservietter eller vat til at vaske babys bagdel med?

Derfor er de fleste kommende forældre også glade for de mange babypakker på markedet. Med babypakkerne kan du teste en række produkter GRATIS. Herunder har vi samlet de bedste babypakker og nederst på siden finder du også pakker mest til mor.

1. BABYPAKKE FRA IKAST ETIKET

Vi starter med vores egen babypakke fra Ikast Etiket. Her kan du bestille 20 små klistermærker til at sætte på dit barns tøj, sutteflasker, legetøj og meget andet. Selvfølgelig med dit barns navn og i et design, du vælger! Med navn på tøj og ting er det nemt at kende jeres (dyre!) udstyr fra andres og glemmer I det et sted, er det nemt at finde jer igen ( især hvis du sætter telefonnummer på mærkerne). Du får 10xNavnemærket og 10xMinimærket i dit eget design.

For at få babypakken skal du betale fragt eller bestille varer for 179 for at få gratis fragt. Bor du i nærheden af Ikast kan du også vælge at hente din pakke. Som gravid er det måske lidt svært at forestille sig at ens baby har brug for navnemærker, men brug dem allerede på babyalarmen (alle i mødregruppen har samme model) og sæt dem på de ting I har med til babyrytmik, svømning osv.

babypakke fra ikast etiket

2. FØTEX “FOR DE SMÅ”

For at få den gratis babypakke fra Føtex skal du have Føtexs app Føtex PLUS. Her kan du bestille en lækker babypakke med Føtex’ egne babyprodukter.

3. REMA1000 BABYSTARTPAKKE

I babystartpakken fra REMA1000 får du et godt udvalg af butikkens egne produkter. Lige til at teste. Bestil babystartpakken fra REMA1000 her. Du skal selv hente pakken i din lokale REMA1000.

4. BABYSAM BABYBOX

BabyBox fra BabySam indeholder forskellige produkter til mor, far og baby. Indholdet i BabyBox’en kan variere og der står kun et udvalg af tingene i babyboxen online. Derudover kan du tilvælge en blespand. Blespanden er gratis, men kræver specielle poser, som du efterfølgende skal tilkøbe. Bestil din BabyBox online og hent din BabyBox i din lokale BabySam med det samme.

5. ØNSKEBØRNS ØNSKEBOKS

Ønskeboksen fra Ønskebørn indeholder et udvalg af forskellige produkter fra Ønskebørns eget sortiment og derudover gaver fra samarbejdspartnere. Du kan bestille din ønskeboks her. Du vælger selv hvilken Ønskebørn-butik du ønsker at afhente din pakke fra.

6. LIDL BABYPAKKE

Lidls babypakke består af deres egne produkter til baby og børn, Lupilu. Der er tit bleer i pakken og forskellige produkter som du kan bruge i forbindelse med bleskift. Du kan bestille LIDLs babypakke online og hente den i din lokale LIDL.

7. SKORINGENS BABYPAKKE

Skoringens babypakke har både noget til den nyfødte baby og på barnets 1-års fødselsdag får I et par skindfutter.

Du kan bestille Skoringens babypakke via hjemmesiden.

8. BABYPAKKE FRA PHOTOCARE

Du hører næppe mange nybagte forældre, der ikke vil elske gode billeder af deres barn. Hos PhotoCare får du blandt andet en babypakke med en gratis fotografering. Bestil babypakken fra PhotoCare.

9. PRØVEPAKKE MED LIBERO TOUCH

Bleer er uundværlige for nybagte forældre. Om du er til den gammeldags slags med uldbuks og stofble eller moderne bleer er op til dig. Hos babykasse.dk kan du få en gratis prøvepakke. Du skal selv betale fragten på 39 kr.

10. LIBERO KLUB BABYPAKKE

Hvis du melder dig ind i Liberos klub får du adgang til artikler om babys udvikling og deres pointshop. Derudover kan du som nybagt forælder bestille en gratis babypakke indtil dit barn er 8 uger gammelt.

MEST TIL MOR

Det er ikke kun til baby, du kan bestille gratis pakker. Som gravid eller nybagt mor har du også brug for lidt ekstra.

1. TENA-PRØVEPAKKER

Tenas hygiejnebind kan være gavnlige både for den gravide og den nybagte mor, der har brug for at føle sig tryg.

Her kan du bestille prøver fra Tena.

2. AMINOJERN

Sundhedsstyrelsen anbefaler at gravide tager ekstra jern fra 10. graviditetsuge. Gravide kan reagere forskelligt på jern og det kan være rart at prøve sig lidt frem inden man køber den store pakke. Aminojern sender en prøve til 10 dage.

3. AUSTRALIAN BODYCARE

Denne pakke oser af ren selvforkælelse til mor! Her får du en Body oil og en Body scrub. Bestil pakken hos Australian bodycare.

Har vi glemt en babypakke på listen?

Derudover findes der firmaer, der har specialiseret sig i lækre pakker til både barn og mor, som ikke er gratis, men som også er spækket med lækkert indhold, fx momkind, der har specialiseret sig i en lækker efterfødselspakke til mor – og arbejder for at aftabuisere alle de udfordinger, der også hører til det at blive mor.

Kender du en lækker babypakke, der mangler på listen, så skriv endelig herunder i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.