DEKORATION, DIY

Få vejens flotteste postkasse

Snup vores fem tips til at få vejens flotteste postkasse. Et postkasselabel skal selvfølgelig have de informationer, som er nødvendige for, at postbuddet kan aflevere jeres post i den rigtige brevsprække. Men hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af navneskiltet, så det ser pænt og indbydende ud?

Der er mange muligheder for at designe et postkasselabel, så det passer i din stil. Du kan fx uploade børnenes tegning eller et billede af jeres familie.  Vi har samlet en håndfuld ideer herunder, som er inspireret af vores kreative kunder – og ideerne er heldigvis meget nemme at bruge.

Gennemsigtigt postkasselabel
Den stilede. Her er klistermærket transparent – det giver et flot udtryk – især på en farvet postkasse.
Postkasselabel med eget foto af hunde
DEN MED DIT EGET FOTO. Upload dit eget foto – du bestemmer helt selv motivet.
Postkasselabel i grafisk design
DEN NEMME: Har du brug for en flot label, nemt og hurtigt? Så vælg ét af de mange flotte designs vi har på hjemmesiden og skriv din tekst.
Postkasselabel med egen tegning
DEN KREATIVE: Det er så FINT med denne hjemmetegnede label. Du skal bare scanne eller affotografere din egen tegning og så uploade den i designeren, hvor du også kan tilføje.

Husk at skrive de rigtige informationer på din postkasselabel

Uden navn på postkassen kan postbuddet faktisk nægte at aflevere din post – og så skal du selv forbi posthuset og hente posten. Inden du designer din postkasselabel er det derfor en god idé at

  • Din postlabel skal sidde godt fast på postkassen – når du bestiller vores postkasselabels skal du bare sætte mærket på og med flad hånd lige stryge mærket godt fast.
  • Navneskiltet skal indeholde følgende oplysninger: Dit efternavn og gerne fornavn eller forbogstaver. Skriv også gerne ægtefælle/samlever og børn på dit postkasselabel.
  • Er der flere postkasser lige ved siden af hinanden skal du også huske at sætte specifikke oplysninger om din adresse på postkassen, fx etage, lejlighedsnummer eller lign.
  • Hvis du bor et sted, hvor posten kan være i tvivl om adresse, så udspecificér gerne oplysningerne, så hverken postbuddet eller dine gæster er i tvivl om hvor du bor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.